Ήρθαν οι νέες φιγούρες δράσης «Transformers: Η Εξέγερση των Θηρίων», από την Hasbro!

Το Transformers, ένα από τα πιο iconic και διαχρονικά action brands της Hasbro, που με τα χρόνια έχει καθηλώσει όλους τους κινηματογραφόφιλους στον κόσμο, επιστρέφει στις μεγάλες οθόνες στις 8 Ιουνίου 2023. Mε μια μοναδικά ανατρεπτική και ανανεωμένη περιπέτεια, παρουσιάζει την έβδομη σε σειρά ταινία, «Transformers: Η Εξέγερση των Θηρίων», σε σκηνοθεσία Στίβεν Κέιπλ Τζούνιορ και με πρωταγωνιστές τους Άντονι Ράμος και Ντομινίκ Φίσμπακ.
Η νέα ταινία, «Transformers: Η Εξέγερση των Θηρίων», βγαλμένη από τη δεκαετία των ’90s, με τα αγαπημένα Autobots, αλλά και με μια νέα φατρία, τους Maximals, ταξιδεύει το κοινό σε μια συναρπαστική αναμέτρηση μεταξύ καλού και κακού για την σωτηρία της γης και σας προσκαλεί να αναβιώσετε κι εσείς ξεχωριστές στιγμές με τις πάντα ιδιαίτερες φιγούρες δράσης Transformers της Hasbro, για ατελείωτη διασκέδαση και συναρπαστικά παιχνίδια ρόλων που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους. Η εισαγωγή των νέων χαρακτήρων και του ιδιαίτερου ρόλου που διαδραματίζουν στο «Transformers: Η Εξέγερση των Θηρίων», κάνει τη κλασική αυτή περιπέτεια ακόμα πιο συναρπαστική.
Σε έναν κόσμο συνεχόμενων αλλαγών, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται… και τα ρομπότ κρύβονται σε κοινή θέα… όλα είναι πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεστε.