Η adidas λανσάρει τη νέα performance Z.N.E. συλλογή και επιβεβαιώνει πως το ροζ χρώμα ήρθε για να μείνει

Η νέα performance συλλογή της adidas Ζ.Ν.Ε. είναι απόλυτα εναρμονισμένη με την αισθητική του ροζ, που αποτελεί την statement χρωματική παλέτα στον χώρο της μόδας παγκοσμίως. Σχεδιασμένη για να προσφέρει ελευθερία στην κίνηση και ταυτόχρονα να εξυπηρετεί την ανάγκη μας για μια stylish athleisure εμφάνιση, η συλλογή φέρνει την άνεση στο προσκήνιο μέσα από τον “pinkcore” χαρακτήρα της.

Κεντρικό πρόσωπο της νέας performance συλλογής της adidas Ζ.Ν.Ε. είναι για ακόμη μια φορά η πολυτάλαντη superstarJenna Ortega. Η πολυαγαπημένη ηθοποιός στο Gen Z κοινό εμπνέει με την εμφάνισή της και μετατρέπει τα minimal κομμάτια της συλλογής στα απόλυτα basicitems, που θα φορεθούν σε όλες τις στιγμές της καθημερινότητας. Στην παγκόσμια καμπάνια της adidas Ζ.Ν.Ε. συμμετέχουν επίσης η ηθοποιός Deepika Padukone, η ηθοποιός και μοντέλο Hoyeon, και το μοντέλο David Yang. Με την έντονη προσωπικότητά τους μετατρέπουν τα ρούχα της συλλογής στα πιο εμβληματικά κομμάτια του athleisure look.

Στην adidas Ζ.Ν.Ε. συλλογή κάθε γραμμή διατηρεί την απλότητα αλλά και την εντυπωσιακή εμφάνιση. Τα co-ords στην έντονη ροζ απόχρωση, που εξισορροπούνται από τις διακριτικές λεπτομέρειες, αποτελούν τα “must have” κομμάτια για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το πολυαναμενόμενο blockbuster και να είναι μέρος του απόλυτου momentum του φετινού καλοκαιριού!