Η Τεχνητή Νοημοσύνη δημιούργησε και “γεύτηκε” το δικό της ενεργειακό ποτό

Μόλις κυκλοφόρησε! Το πρώτο ενεργειακό ποτό στον κόσμο που δημιουργείται εξ ολοκλήρου με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης αναπτύχθηκε από την HELL ENERGY. Κάθε στοιχείο της νέας γεύσης τα αυστηρά επιλεγμένα συστατικά, ο σχεδιασμός, ακόμη και η στρατηγική μάρκετινγκ αναπτύχθηκαν από AI.

Όταν η HELL ENERGY ανέθεσε στην Τεχνητή Νοημοσύνη να αναπτύξει ένα νέο ενεργειακό ποτό προσαρμοσμένο στις ανάγκες της, η AI επεξεργάστηκε έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών και παρουσίασε αυτό που έκρινε ως την ιδανική συνταγή. Φυσικά δεν έλαβε υπόψιν μόνο τις προσδοκίες των καταναλωτών από ένα ενεργειακό ποτό, αλλά έθεσε και ως προτεραιότητα τη δημιουργία ενός καλύτερου και πιο απολαυστικού ποτού.

Η AI θεωρεί ότι η συγκεκριμένη συνταγή αγγίζει το τέλειο. Ενίσχυσε το ενεργειακό ποτό με βιταμίνες, αμινοξέα και βότανα, διασφαλίζοντάς παράλληλα τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία της βιομηχανίας τροφίμων, συμπεριλαμβανομένης της βελτιστοποίησης των συστάσεων της EFSA (Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων) και της τήρησης των προτύπων της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης (RDA).

Στα πρώτα στάδια της παραγωγής, η Τεχνητή Νοημοσύνη δημιούργησε τρεις διαφορετικές γεύσεις και τις ψηφιοποίησε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία μιας εταιρείας με έδρα τη Νέα Υόρκη. Αφού “γεύτηκε” και τα τρία ποτά και ανέλυσε εκτεταμένα δεδομένα και στατιστικά στοιχεία, η AI χρησιμοποίησε προγνωστική ανάλυση για να επιλέξει την επικρατέστερη γεύση. Έτσι, δημιουργήθηκε η μοναδική και δροσιστική γεύση Tutti-frutti & Berry-blast. Αυτή η πρωτοποριακή εξέλιξη, όπου η Τεχνητή Νοημοσύνη πραγματοποιεί για πρώτη φορά στον κόσμο μια τόσο εξελιγμένη διαδικασία ανάπτυξης προϊόντων στον τομέα των ενεργειακών ποτών αποτελεί μεγάλη καινοτομία.