H νέα συλλογή της Swarovski φωτίζει το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2023

Επιλέγοντας έναν γαλαξία χρωμάτων και φωτός, η Swarovski παρουσιάζει μια νέα σειρά κοσμημάτων για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2023 γεμάτη έμπνευση. Κάθε εκφραστικό κομμάτι έχει φτιαχτεί για αλέγρα υπερβολή, με καλλιτεχνικό savoir-faire που θα μεταμορφώσει κάθε σας εμφάνιση.
Φιλοτεχνώντας αυτή τη σειρά από εντυπωσιακά σχέδια, η Creative Director της Swarovski Giovanna Engelbert έλαβε τα ερεθίσματά της από πολλούς κόσμους. Είτε πρόκειται για τους μυστικούς κήπους της Idyllia που βρίθουν θαυμαστών πλασμάτων, είτε για τον ουρανό της Luna στον οποίο απλώνονται αστέρια και φωτίζεται από φεγγάρια ημισελήνου, υπάρχει μια αδιάλειπτη σύνδεση μεταξύ επιστήμης και μαγείας σε κάθε σειρά.
Φυσικά, η αλάνθαστη σχεδιαστική γλώσσα της Swarovski αφήνει επίσης το αποτύπωμά της σε όλα τα κοσμήματα αυτής της σεζόν. Κρύσταλλα που μαγνητίζουν το φως. Εξαιρετικό ταγιάρισμα [faceting]. Εντυπωσιακές τεχνικές που ζωντανεύουν τη φαντασία. Προσθέστε το στα εξελισσόμενα σχήματα Dextera, στις εντυπωσιακές κοπές Mesmera ή στα σαγηνευτικά σχέδια Hyperbola και θα έχετε μια πλούσια συλλογή κομματιών που δεν περνάει απαρατήρητη.