Η Pasticceria Cova φτάνει στην Ελλάδα

Με περισσότερα από 200 χρόνια ιστορίας και παράδοσης, η Pasticceria Cova, ένα ιστορικό κατάστημα του Μιλάνου, ανοίγει το πρώτο της καφέ στη Μαρίνα του Αστέρα Βουλιαγμένης.
Τo Cova Astir Marina αναμένεται να ανοίξει τον Οκτώβριο, και αποτελεί μέρος της συνολικής επένδυσης για την ανακαίνιση της εντυπωσιακής Astir Marina στη Βουλιαγμένη, έχοντας τον φιλόδοξο στόχο να συνδυάσει τα εμβληματικά χαρακτηριστικά του ιστορικού μιλανέζικου χώρου με τα καινοτόμα στοιχεία και τον σύγχρονο σχεδιασμό της Astir Marina.

«Είμαι ενθουσιασμένη για το πρώτο μας άνοιγμα στην Ελλάδα. Προσγειωνόμαστε σε μια χώρα γεμάτη ιστορία και πολιτισμό, και στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια υψηλής ποιότητας εμπειρία φαγητού και ποτού σε ένα ανακαινισμένο και εντυπωσιακό χώρο όπως η Astir Marina στη Βουλιαγμένη. Το άνοιγμα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα αποτελεί μέρος της πορείας μας για επεκτάσεις σε τοποθεσίες με μεγαλύτερο κοσμοπολίτικο χαρακτήρα: ξεκινήσαμε διεθνώς από την Ασία, στη συνέχεια το Μονακό και τη Μέση Ανατολή, με κορύφωση τον πολύτιμο προορισμό μας, το Παρίσι. Είμαστε βέβαιοι ότι οι αξίες που έχουν διακρίνει το brand μας για πάνω από 200 χρόνια, όπως η έννοια της φιλοξενίας και η εκλεπτυσμένη ιταλική παράδοση, μπορούν να εκτιμηθούν τόσο από τους ντόπιους όσο και από τους διεθνείς τουρίστες που συνηθίζουν να επισκέπτονται τους πιο εμβληματικούς πολυτελείς προορισμούς στον κόσμο.», αναφέρει μεταξύ άλλων η Paola Faccioli, CEO της Pasticceria Cova.