100 Χρόνια παιχνίδι, 100 Χρόνια χαμόγελα!

Kαλημέρα SayYesser!

Σήμερα έχω μια νοσταλγική διάθεση… Είναι που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και βλέποντας πόσο πολύ τα περιμένουν τα παιδιά μου, θυμάμαι στιγμές από τα παιδικά μου χρόνια… Είναι και επειδή η Hasbro συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής και μου θύμισε έτσι ξαφνικά τις ατελείωτες ώρες παιχνιδιού που έχει χαρίσει σε τόσες γενιές και συνεχίζει!

Η Hasbro ζωγραφίζει χαμόγελα σε παιδικά προσωπάκια προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες παιχνιδιού και διασκέδασης εδώ και 100χρόνια! Η εταιρεία που ξεκίνησε ως παραγωγός υφασμάτων και σχολικού εξοπλισμού από τους αδελφούς Hassenfled, έχει εξελιχθεί σε μία παγκόσμια δύναμη στο παιχνίδι με θρυλικά brands όπως Play-Doh, Monopoly, Nerf και την αγαπημένη ηρωίδα όλων των παιδιών προσχολικής ηλικίας, την Peppa Pig!
100 χρόνια τώρα η Hasbro ψυχαγωγεί και ενώνει γενιές και στοχεύει να συνεχίσει για
100 χρόνια ακόμα… τουλάχιστον! Από τον κύριο Πατάτα, το πρώτο διαφημιζόμενο παιχνίδι στην ιστορία της τηλεόρασης, μέχρι τους Transformers και το My Little Pony, o στόχος της Hasbro ήταν και παραμένει ένας: η χαρά του παιχνιδιού για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
Με 100 χρόνια εμβληματικής ιστορίας, η Hasbro έχει συμβάλει καθοριστικά στη δημιουργία μοναδικών αναμνήσεων και εμπειριών για ολόκληρες γενιές. Αυτό που την καθιστά τόσο ξεχωριστή είναι η μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών για όλα τα ενδιαφέροντα και τις ηλικιακές ομάδες. Αυτό που με ενθουσίασε – και πιθανότατα θα ενθουσιάσει και εσένα τώρα – είναι ότι μαζί με την κυκλοφορία των νέων προϊόντων, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μερικά από τα αγαπημένα μας παιχνίδια με καινοτόμους τρόπους δίνοντας τους νέα πνοή και γνωρίζοντας νέες περιπέτειες!

Τip of the Day: Τα Χριστούγεννα λέμε συνήθως ότι είναι ωραίο να μοιράζουμε χαρά! Θέλω όμως να σου πω ότι πρώτα καλό είναι να βρεις εσύ τη χαρά, να θυμηθείς τη γνήσια, την πηγαία χαρά των παιδικών σου χρόνων και να τολμήσεις να ξαναγίνεις για λίγο παιδί. Και τότε, πίστεψέ με, θα γίνεις η πηγή έμπνευσης για να βρουν και οι γύρω σου τη χαρά!