Ποια είναι η μελωδία της καρδιάς σου;

Ίσως νομίζεις διαβάζοντας τον τίτλο του άρθρου ότι δεν κυριολεκτούμε. Όμως εννοούμε ακριβώς αυτό: μπορείς να μάθεις ποια είναι η μελωδία της καρδιάς σου!

Ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα ευεξίας μεταφράζει τους ήχους της καρδιάς σε έγχρωμο φως και μουσικό ήχο μέσω αλγόριθμων των δονήσεων και δημιουργεί τη «μελωδία της καρδιάς» για τον καθένα από μας!

Ειδικότερα, με το Sound of Soul υπάρχει η δυνατότητα να μεταφράζονται οι δονήσεις του σώματος σε ήχο, φως και χρώμα. Ένας ειδικός προβολέας ενεργοποιείται απευθείας από τους ήχους της μονάδας Sound of Soul, ώστε ταυτόχρονα με τους δικούς μας ήχους, να βλέπουμε αλλά και να βιώνουμε τα χρώματα των συχνοτήτων της καρδιάς μας.

Ο Rasmus Franciscus Gaupp-Berghausen έχει προσκληθεί σε περισσότερες από 40 χώρες, σε πανεπιστήμια, συνέδρια και μονάδες υγείας, για να εφαρμόζει το επιστημονικό του πρόγραμμα. Η εν λόγω τεχνολογία εφαρμόζεται από το 2011 σε νοσοκομεία, κέντρα πρωτοβάθμιας φροντίδας κ.α., σε 29 χώρες του κόσμου. Ο ίδιος λέει ότι μέσω του Sound of Soul συναντάμε τον εαυτό μας – τον καρδιακό μας παλμό, την εσωτερική μας ρυθμιστική δύναμη με τη μορφή μουσικής και έγχρωμου φωτός, αλλά χωρίς τον συνήθη συνοδευτικό φόβο μιας αρνητικής αξιολόγησης. Κάθε άτομο παίζει μια μοναδική μελωδία ζωής!

Μετάφραση των καρδιακών συχνοτήτων σε Ήχο & Έγχρωμο Φως

Το πρόγραμμα έχει να κάνει με τη μετάφραση της πολύ χαμηλής, χαμηλής και υψηλής συχνότητας του συμπαθητικού και παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος σε ηχητικές και μη παλμικές συχνότητες έγχρωμου φωτός.

Τι μας προσφέρει

Σίγουρα πολλοί από εμάς είμαστε περίεργοι να μάθουμε ποια είναι η δική μας μελωδία, αλλά μέσω του Sound of Soul έχουμε την ευκαιρία επίσης να χαλαρώσουμε και να ενισχύσουμε την εσωτερική γαλήνη. Επιπλέον, βοηθάει να γίνουμε πιο δημιουργικοί και συμβάλλει στην ευεξία μας.

info
Η παρουσίαση του πρωτοποριακού προγράμματος θα γίνει στο πλαίσιο του 1ου Διεθνούς συνεδρίου Λειτουργικής Ιατρικής που θα πραγματοποιηθεί 23-25 Φεβρουαρίου στην Αθήνα στο Royal Olympic από τον Rasmus Franciscus Gaupp-Berghausen που το ανέπτυξε.

Το συνέδριο Λειτουργικής Ιατρικής MED FUTURE 2024 τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) και της Ελληνικής Εταιρίας Αθλητιατρικών Επιστημών και Ασφαλούς Άθλησης (SPORTSMEDWORLD).

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.