Διακόσμηση φρυδιών… Trend ή Τέχνη;

Τα φρύδια είναι ο καθρέφτης του προσώπου, λένε. Οπότε, γιατί να μην κάνουμε τον καθρέφτη μας πιο όμορφο;

Τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχθεί ότι για ένα ολοκληρωμένο και σωστό μακιγιάζ πρέπει να έχουμε όμορφα και καλοσχηματισμένα φρύδια. Οι τρόποι να το πετύχουμε πολλοί.
Πλέον επικρατεί μία πιο παιχνιδιάρικη τάση στο μακιγιάζ φρυδιών, ο στολισμός, η λεύκανση και ο χρωματισμός με πιο έντονα χρώματα δίνουν μία πιο καλλιτεχνική όψη στο μακιγιάζ μας.

Ας δούμε κάποιες ιδέες για να δημιουργήσετε όμορφα και εντυπωσιακά φρύδια!

HIGHLIGHT BROWS
Αν δεν είστε τόσο τολμηροί, μπορείτε να ξεκινήσετε με την τεχνική τόξου κάτω από τη γραμμή του φρυδιού. Επιλέξτε μια σκιά σε έντονα χρώματα ή ένα μολύβι και σχηματίστε ένα τόξο και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

WAVES BROWS
Για εσάς τους τολμηρούς έχουμε να προτείνουμε τα κυματιστά φρύδια. Για να δημιουργήσετε αυτή την εμφάνιση θα χρειαστείτε ένα κερί ή gel φρυδιών. Απλώστε το κερί ή το gel στα φρύδια σας και με ένα πινέλο δημιουργήστε εκπληκτικούς σχεδιασμούς.

COLOR BROWS
Δημιουργήστε έναν καμβά στο πρόσωπό σας χρησιμοποιώντας σκιά ματιών στα φρύδια και τα βλέφαρά σας. Στολίστε τα φρύδια σας με αξεσουάρ και δημιουργήστε ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα.

DIAMOND BROWS
Δοκιμάστε μια πιο σικ εμφάνιση χρησιμοποιώντας strass και πέρλες περιμετρικά από τα φρύδια σας. Χρησιμοποιήστε πετράδια σε διάφορα χρώματα για να εντυπωσιάσετε με ένα σας μόνο βλέμμα…