H Longchamp Eyewear Spring/Summer 2024 Collection είναι γεμάτη χρώμα και στιλ

H Longchamp παρουσιάζει την Spring/Summer 2024 Eyewear Collection αποτίοντας φόρο τιμής στην παριζιάνικη κληρονομιά της. Η συλλογή γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 του Οίκου αναβιώνει το όραμά του για γαλλική κομψότητα, παρουσιάζοντας μοναδικά σχήματα και χρώματα σε υλικά υψηλής ποιότητας. Τολμηρά σχήματα, σύγχρονο design και λαμπεροί χρωματισμοί συνδυάζονται εξαιρετικά και δημιουργούν ένα σικ και fashionable αποτέλεσμα.

Το απόλυτο talk of the town, αποτελεί αυτό το μοντέλο που είναι κατασκευασμένο από ρητίνη φυτικής προέλευσης και διαθέτει φακούς Tritan Renew. Διαθέτει ένα εκλεπτυσμένο αλλά fancy στρογγυλεμένο μπροστινό μέρος που ολοκληρώνεται με φαρδείς κροτάφους που φιλοξενούν το λογότυπο της Longchamp και καταλήγουν σε λεπτότερες άκρες. Με μια γραμμή χρωματικής αντίθεσης που τρέχει κατά μήκος των άκρων, ο σκελετός παρουσιάζεται σε τολμηρούς χρωματισμούς, όπως μελί, μαύρο, ιβουάρ, μωβ και κόκκινο.

Τα γυαλιά ηλίου Longchamp της Marchon κέρδισαν το βραβείο CSE (Certified Sustainable Eyewear) στη MIDO, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση αφιερωμένη στα οπτικά, η οποία πραγματοποιήθηκε 3-5 Φεβρουαρίου στο Μιλάνο της Ιταλίας.