Η OPPO ανακοινώνει τη δέσμευση να καταστήσει τα AI τηλέφωνα προσιτά σε όλους

Η OPPO αποκάλυψε τη δέσμευσή της να καταστήσει τα AI τηλέφωνα προσιτά σε όλους, ενώ υπογράμμισε την πλήρη τεχνολογική επανάσταση και την αναδιάρθρωση αυτού του οικοσυστήματος στο μέλλον. Επιπλέον, η OPPO έδωσε μια μικρή ιδέα σχετικά με το πόσο εξυπνότερη και βολικότερη θα γίνει η ζωή μας μέσω αυτών, με συνεργάτες της βιομηχανίας όπως η Google, MediaTek, και IDC.
Με την εκτεταμένη παγκόσμια εμβέλειά τους, την προηγμένη συνδεσιμότητα και τις ποικιλόμορφες δυνατότητες, τα smartphones έχουν κατοχυρώσει τη θέση τους ως σημαντικότερη προσωπική συσκευή τεχνητής νοημοσύνης. Παρά την τόσο διαδεδομένη παρουσία των smartphones παντού, η OPPO πιστεύει ότι αυτό το χαρακτηριστικό δεν πρέπει να παραμένει αποκλειστικότητα των εξεζητημένων τηλεφώνων και για επιλεγμένους χρήστες, αλλά, αντί αυτού, να είναι προσιτό σε όσο το δυνατόν περισσότερους, σε ολόκληρο τον κόσμο. Παράλληλα με την ανάπτυξη των δικών της δυνατοτήτων AI, η OPPO θα συνεργαστεί
με τις Google, MediaTek, Microsoft και άλλους συνέταιρους της βιομηχανίας, για να προσφέρει βελτιωμένες εμπειρίες τηλεφώνων με τεχνητή νοημοσύνη.