Kids Summer Cinema Nights στο Domotel Kastri: Μια μαγική καλοκαιρινή εμπειρία για μικρούς και μεγάλους

Αυτό το καλοκαίρι, οι μικροί «σινεφίλ» δίνουν ραντεβού για μία ακόμη χρονιά, στο Kids’ Summer Cinema Nights, στο όμορφο Domotel Kastri στη Ν. Ερυθραία για την απόλυτη θερινή κινηματογραφική εμπειρία κάτω από τα αστέρια. Με μια ποικιλία από παιδικές ταινίες, μεταγλωττισμένες στα ελληνικά, το Domotel Kastri σας προσκαλεί να ξεφύγετε από τη καθημερινότητα και να ταξιδέψετε μαζί με τα παιδιά σας σε κόσμους γεμάτους διασκέδαση, μαγεία και ανατροπές.

Φανταστείτε να βλέπετε μια ταινία σε έναν καταπράσινο κήπο γεμάτο ψηλά δέντρα, όπου τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν την ταινία ξένοιαστα σε έναν ασφαλή χώρο, ενώ οι γονείς χαλαρώνουν και γευματίζουν στο Kastri Βistro All Day Restaurant. Πριν από την προβολή, τα παιδιά μπορούν να παίξουν στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο και να απολαύσουν τη φύση.

Save the Dates

Οι προβολές έχουν ξεκινήσει από τις 14 Ιουνίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2024, σηματοδοτώντας το τέλος του καλοκαιριού και την έναρξη της σχολικής περιόδου. Αν θέλετε να ξεφύγετε, να δροσιστείτε και να χαλαρώσετε βλέποντας μια ταινία με την οικογένειά σας, μπορείτε να κλείσετε το εισιτήριό σας, το οποίο περιλαμβάνει και ένα Kids Snack Box ενώ η είσοδος για τους γονείς είναι δωρεάν.

Πρόγραμμα Προβολών:

14/6 Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ
20/06 Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ
28/6 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΓΚΡΙΖΛΙ
4/7 ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ, πρεμιέρα ταινίας
12/7 ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
19/7 O ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΓΙΚΗ ΦΛΟΓΕΡΑ
26/7 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ
6/9 Ο ΔΕΛΦΙΝΟΜΙΚΡΟΥΛΗΣ

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://domotel.gr/kidssummercinemanightsdomotelkastricontemporaryhotel/