ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Δωρεά ύψους €20.000 προς τον Οργανισμό Aurora

Γιώργος Σπανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ - Clemente Pinedo, Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της Aurora

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, διαχρονικά συνεπής στην προτεραιότητά της για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας και την ενεργή κοινωνική δράση, προχώρησε στη δωρεά ύψους €20.000 στο Σωματείο Aurora για την ενίσχυση του έργου του σχετικά με τη φροντίδα των ασθενών και την έρευνα για την καταπολέμηση αιματολογικών νόσων.
Ο Γιώργος Σπανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, υποδέχθηκε στα γραφεία του Ομίλου τον Clemente Pinedo, Πρόεδρο και ιδρυτικό μέλος της Aurora, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για αυτήν τη σημαντική προσφορά και την πολύτιμη συμβολή της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ στην αποστολή του Σωματείου.
Η Aurora, στηρίζει την έρευνα για αιματολογικά νοσήματα και παρέχει βοήθεια σε ασθενείς και οικογένειες. Οι στόχοι της περιλαμβάνουν την παροχή δωρεάν καταλύματος, ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη, ενίσχυση ιατρικών κέντρων και χρηματοδότηση της ιατρικής έρευνας. Η δωρεά αυτή, θα συμβάλλει σημαντικά στην υλοποίηση των προγραμμάτων του οργανισμού, ενισχύοντας τις προσπάθειές του για την παροχή φροντίδας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.