Η Intimissimi παρουσιάζει τα νέα χρώματα της σειράς Pretty Flowers 1294

Θηλυκότητα, άνεση και κομψότητα: η iconic σειρά της Intimissimi, Pretty Flowers 1294,
μεταμορφώνεται για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2024 με νέες εποχικές αποχρώσεις, και για πρώτη φορά, με δαντέλα ton sur ton. Το floral κέντημα που κάνει αντίθεση και αποτελούσε πάντα ένα διακριτό στοιχείο της σειράς, εμπλουτίζεται αυτή τη σεζόν με διάφορες μονόχρωμες παραλλαγές, δίνοντας ένα αρμονικό και κομψό effect στα lingerie.
Η πρωτοφανής χρωματική παλέτα αντικατοπτρίζει τη νέα, ανανεωμένη εικόνα της σειράς. Απαλές, φθινοπωρινές αποχρώσεις όπως το Elegant Pink, ένα εκλεπτυσμένο ροζ με vintage ρομαντική γοητεία, Lapis Blue, βαθύ και κομψό, και το Fade Green, μια chic, απαλή απόχρωση σχεδιασμένη να δίνει μια κομψή πινελιά. Το Talco, ένα απαραίτητο και ευέλικτο must-have, ήταν μια αναπόφευκτη επιλογή.
Το νέο σουτιέν της Intimissimi είναι σχεδιασμένο για όλες τις γυναίκες, προσφέροντας ενδύματα που αναδεικνύουν κάθε σιλουέτα. Διαθέσιμα σε μια μεγάλη γκάμα μεγεθών, από το 1 έως το 7, αυτή η συλλογή παρέχει στήριξη και άνεση για όλες τις σιλουέτες. Διαφορετικά στυλ και σχήματα επιτρέπουν σε κάθε γυναίκα να εκφράζει την θηλυκότητά της με αυτοπεποίθηση και κομψότητα.