Να τους θυμάσαι όλους…

Καλημέρα SayYesser!!!

Στη ζωή, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι – ανάμεσα σε φίλους, οικογένεια, συναδέλφους που κάνουν τα πάντα να φαίνονται πιο φωτεινά, και συχνά χωρίς καν να τους το ζητήσουμε! Και αυτό το κάνει πιο σημαντικό, αφού αυτοί οι καθημερινοί ήρωες μας στηρίζουν με μια καλή κουβέντα, ένα χαμόγελο ή και με το να είναι απλά εκεί, τη σωστή στιγμή όταν τους έχουμε περισσότερο ανάγκη.

Αν νομίζεις ότι οι υπερήρωες φορούν κάπες, σκέψου ξανά! Οι αληθινοί ήρωες μπορεί να είναι εκείνοι που σου στέλνουν ένα μήνυμα για να δουν πώς είσαι ή που σε κάνουν να γελάς όταν όλα φαίνονται δύσκολα. Είναι αυτοί που δεν χρειάζεται να τους ζητήσεις βοήθεια, αλλά έρχονται ακριβώς την κατάλληλη στιγμή.

Μην ξεχνάς να τους λες «ευχαριστώ». Ένα μικρό «ευχαριστώ» έχει τεράστια δύναμη! Αυτή η απλή κίνηση μπορεί να φωτίσει τη μέρα τους και να ενισχύσει τη σχέση σας. Το καλό είναι ότι η ευγνωμοσύνη είναι κολλητική – όσο περισσότερο λες «ευχαριστώ», τόσο περισσότερη καλοσύνη θα επιστρέψουν!

Στην υγειά λοιπόν των ανθρώπων που μας στηρίζουν χωρίς να το ζητήσουμε! Χάρισέ τους ένα χαμόγελο, μια καλή κουβέντα και άσε τους να ξέρουν πόσο πολύ τους εκτιμάς! Ο κόσμος γίνεται καλύτερος όταν όλοι μαζί δημιουργούμε όμορφες στιγμές!

Tip of the Day: Δεν θα κουραστώ ποτέ να λέω πως η καλοσύνη είναι ίσως η μόνη γλώσσα που όλοι καταλαβαίνουμε. Αν έχεις τέτοιους ανθρώπους δίπλα σου, κάνε κάτι απλό για να τους εκφράσεις την εκτίμησή σου! Μπορεί να είναι ένα μήνυμα μαζί με μία φωτογραφία σας από κάποιο όμορφο στιγμιότυπο που περάσατε μαζί ή ακόμα και ένα καφεδάκι στο αγαπημένο σας στέκι. Ό,τι κι αν κάνεις, μια κίνηση από καρδιάς είναι πάντα καλοδεχούμενη!
Να τους θυμάσαι όλους τους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή σου αλλά πιο πολύ εκείνους που ήταν εκεί χωρίς να το ζητήσεις…