Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
Αρχική Post it Agenda Dali Cybernetics – The Immersive Experience στον Ελληνικό Κόσμο

Dali Cybernetics – The Immersive Experience στον Ελληνικό Κόσμο

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στη Θεσσαλονίκη, με κοινό όλων των ηλικιών, η έκθεση Dali Cybernetics έρχεται ανασχεδιασμένη από τον Οκτώβριο και για το κοινό της Αθήνας.

Η έκθεση είναι μια συναρπαστική περιήγηση στα πιο διάσημα έργα του Σαλβαδόρ Νταλί από μια εντελώς νέα οπτική. Παρακολουθούμε την πορεία των επιρροών του ζωγράφου, από τον υπερρεαλισμό και τον Φρόυντ ολοένα και περισσότερο προς τις θετικές επιστήμες, τα μαθηματικά, την πληροφορική.

Μεταξύ άλλων, θα δείτε στην έκθεση:

Immersive Experience / Εμπειρία Εμβύθισης: Ταξιδέψτε στο μυαλό μίας ιδιοφυΐας με προβολές (μέρος τους σε 3D) σε οθόνες επιφάνειας πεντακοσίων τ.μ. όπου Τέχνη και Τεχνολογία συνδυάζονται σε ένα επαναστατικό θέαμα.

Virtual Reality 360: Επιβιβαστείτε στο πλοίο των ονείρων που διασχίζει τους καλλιτεχνικούς κόσμους του Νταλί. Μία μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας εμπνευσμένη από τη ζωή και το έργο του Νταλί.

Διαδραστική Στοά: Περιπλανηθείτε στη ζωγραφική φαντασία του Νταλί, όπου προβάλλονται ψηφιοποιημένα επαναλαμβανόμενα στοιχεία από την εικονογραφία του και παρατηρείστε με ποιο τρόπο διαφεύγουν τα διαφορετικά στοιχεία όταν τα πλησιάζετε.

Τοποθεσία: