Η Polly Pocket γιορτάζει 35 Χρόνια

Εδώ και 35 χρόνια, το αγαπημένο brand Polly Pocket έχει φέρει την επανάσταση στον κόσμο του παιχνιδιού αποκαλύπτοντας συνεχώς στους θαυμαστές του, αμέτρητους μικρούς κόσμους για να εξερευνήσουν και μεγάλες εκπλήξεις που τους περιμένουν σε κάθε βήμα.
Οι κούκλες, που μπορούν εύκολα να χωρέσουν στην τσέπη ενός ρούχου, αποδεικνύουν αυτό που κάθε παιδί γνωρίζει – ότι το να είσαι μικρός δεν αποτελεί περιορισμό και ότι υπάρχει ένας κόσμος γεμάτος περιπέτειες για να ανακαλύψεις όπου ακόμα και το πιο μικρό άτομο μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά.
Η Polly Pocket δεν εμπνέει μόνο τα παιδιά σήμερα, αλλά ξυπνά και νοσταλγία στους ενήλικες που μεγάλωσαν μαζί της, ενώ ταυτόχρονα έχει αφήσει το αποτύπωμά της και στη βιομηχανία της μόδας. Επώνυμες μάρκες όπως LOEWE, Miu Miu και Tory Burch έχουν ενσωματώσει τολμηρά και πολύχρωμα στοιχεία από τη γκαρνταρόμπα της Polly στις συλλογές τους. Αλλά και οίκοι μόδας όπως Gucci και Roberto Cavalli ακολουθούν την ίδια κατεύθυνση, με την GCDS να παρουσιάζει στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου μια συλλογή εμπνευσμένη από παιδικές φιγούρες, με αναφορές στην Polly Pocket και την χαρακτηριστική Heart Bag της.
Φέτος, η Mattel γιορτάζει την επέτειο-ορόσημο της μάρκας και τη μεγάλη επιρροή που έχει ασκήσει αυτή η μικροσκοπική κούκλα, χαρίζοντας μοναδικές εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους. Ως φόρο τιμής για τον εορτασμό των 35 χρόνων Polly Pocket, η Mattel κυκλοφορεί φέτος ένα συλλεκτικό σετ.