Η TÜV AUSTRIA στην Ελλάδα Γιορτάζει 30 Χρόνια Αριστείας και Ανάπτυξης

Τρεις δεκαετίες επιτυχούς λειτουργίας συμπλήρωσε η TÜV AUSTRIA στην Ελλάδα, ο κορυφαίος Όμιλος ολιστικών υπηρεσιών Πιστοποίησης, Εκπαίδευσης, Τεχνικών και Βιομηχανικών Ελέγχων, Πιστοποίησης Επαγγελματικών Προσόντων, Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης, Εργαστηριακών Αναλύσεων και Δοκιμών, Τεχνολογικών Λύσεων για Ψηφιακές Εκπαιδεύσεις καθώς και ολοκληρωμένων υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας με λειτουργία state of the art SOC (Security Operations Center), και το γιόρτασε με μία θεαματική εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου 2024, στον κατάμεστο χώρο του Μουσείου Βορρέ.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε εργαζομένους και συνεργάτες της εταιρείας, καθώς και σημαντικές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας, οι οποίοι τίμησαν την εξέχουσα πορεία της TÜV AUSTRIA στην Ελλάδα.

Με παρουσία 30 ετών στην ελληνική αγορά, ο Όμιλος έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του, προσαρμόζοντας και εξελίσσοντας συνεχώς τις υπηρεσίες του, ώστε να ανταποκρίνεται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς.

Από το 1994 μέχρι και σήμερα, η TÜV AUSTRIA στην Ελλάδα έχει αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων υπηρεσιών, από πιστοποίηση και επαγγελματική εκπαίδευση, έως λύσεις κυβερνοασφάλειας και ποιοτικούς ελέγχους.

Η οικονομική πορεία της TÜV AUSTRIA στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι εντυπωσιακή, καθώς η εταιρεία παρουσιάζει ραγδαία ανάπτυξη. Ενδεικτικά, ο κύκλος εργασιών της αυξήθηκε κατά 190% τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ τα κέρδη σημείωσαν εκτόξευση της τάξης του 630% από το 2019. Η εταιρεία, η οποία απασχολεί περισσότερους από 500 υπαλλήλους και εξωτερικούς συνεργάτες στη χώρα μας, αποτελεί τη μοναδική στον τομέα της, που περιλαμβάνεται στη λίστα με τους 500 μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα.

Ο Country Manager της TÜV AUSTRIA – Greece & Executive Vice President Service Lines του TÜV AUSTRIA Group, κ. Ιωάννης Καλλιάς δήλωσε μεταξύ άλλων: «Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, συνεχίζουμε να επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και εξειδικευμένες λύσεις, προετοιμαζόμενοι για μια ακόμα πιο συναρπαστική δεκαετία γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες. Όπως συνηθίζουμε να λέμε «Τα καλύτερα δεν ήρθαν ακόμη» και το αποδεικνύουμε καθημερινά με πράξεις».

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο CEO του TÜV AUSTRIA GROUP, Dr. Stefan Haas.

Dr. Stefan Haas – CEO του TÜV AUSTRIA Group, H.E. Gerda Vogl – Πρέσβης της Αυστρίας στην Ελλάδα, κ. Ιωάννης Καλλιάς – Country Manager της TÜV AUSTRIA – Greece & Executive Vice President Service Lines του TÜV AUSTRIA Group