Το ασημένιο βραβείο κατέκτησε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ARRENA στα Supermarket Awards

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ARRENA απέσπασε το πρώτο του βραβείο στα φετινά Supermarket Awards, τα διαχρονικά βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες επιχειρηματικές δραστηριότητες και πρακτικές στον χώρο του λιανεμπορίου.

Κατέκτησε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος, μια διάκριση που αναγνώρισε την συνολική προσπάθεια της ομάδας της ΝΕΡΑ ΠΗΓΩΝ ΓΡΑΜΜΟΥ ΑΕ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων, Γιώργος Κομποδιέτας, «Για όλους εμάς είναι μια ηθική ικανοποίηση αυτό το βραβείο, καθώς αναγνωρίζει το γεγονός ότι καταφέραμε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ARRENA να τοποθετηθεί στο σύνολο της αγοράς σε τόσο σύντομο χρόνο. Σε όλο αυτό το εγχείρημα, σημαντικός ήταν ο ρόλος των συνεργατών μας, που αγκάλιασαν την όλη προσπάθεια και τον αντικειμενικό σκοπό μας να προσδώσουμε υπεραξία στην κατηγορία μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Boussias και την κριτική επιτροπή για αυτήν την διάκριση κι ελπίζουμε σε ακόμα περισσότερες.»

info
Η ΝΕΡΑ ΠΗΓΩΝ ΓΡΑΜΜΟΥ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2018 εμπνευσμένη από τη φυσική ομορφιά της ορεινής περιοχής του Νεστορίου. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑRRENA® αναβλύζει από την πηγή «Κεφαλόβρυσο», στο όρος Γράμμος στα 1.100m σε περιοχή NATURA 2000, ενώ η υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού βρίσκεται στο Επταχώρι στο δήμο Νεστορίου Καστοριάς. Με βασική προτεραιότητα της εταιρείας την Εταιρική Υπευθυνότητα και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, δεσμεύεται για την έμπρακτη συνεισφορά στην ευημερία της κοινωνίας, στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και στην αρμονική συνύπαρξη με τις τοπικές κοινωνίες στη περιοχή των οποίων και δραστηριοποιείται.