Σε ένα ιαπωνικό εστιατόριο μπορεί ποτέ να μην έρθει το πιάτο που παρήγγειλες, αλλά υπάρχει λόγος!

Υπάρχει ένα μαγικό εστιατόριο στην Ιαπωνία, όπου οι πιθανότητες να σου έρθει λάθος η παραγγελία είναι 37%, αλλά οι πελάτες χαίρονται να έχουν κακή εξυπηρέτηση!

Παραγγέλνεις ψάρι και σου έρχεται σούπα. Ή εχεις παραγγείλει νερό και μπορεί να το παραδώσουν σε άλλο τραπέζι! Όλο αυτό γίνεται γιατί οι σερβιτόροι στο συγκεκριμένο εστιατόρια έχουν όλοι άνοια. Και αυτό είναι το κύριο προσόν για τη δουλειά.❤️ Το εστιατόριο λέγεται «Εστιατόριο των Λανθασμένων Παραγγελιών» (restaurant of the mistaken orders) και έχει φτιαχτεί από έναν τηλεοπτικό σκηνοθέτη, τον Shiro Oguni, για να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την άνοια και για να αλλάξει τις αντιλήψεις για τη γήρανση και την προοδευτική γνωστική εξασθένηση.

Στηρίζεται στην έκπληξη από τα ακούσια ανθρώπινα λάθη, κάτι που είναι περισσότερο επιθυμητό από το ίδιο το γεύμα. Σε κάνει να αποδεχτείς το λάθος γεύμα ως ένδειξη σεβασμού στις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι γύρω σου, ως πράξη καλοσύνης και ταπεινότητας.

Σ’ αυτό το εστιατόριο όμως οι σερβιτόροι νιώθουν χρήσιμοι, λαμβάνουν αγάπη και σεβασμό από τους πελάτες, ενώ εκείνοι με τη σειρά τους, ενημερώνονται για αυτήν την ασθένεια.