Ώρα για νοστιμιές! Σήμερα τα αρώματα και τα χρώματα θα πλημμυρίσουν την κουζίνα μας!
Υλικά:
1 τμχ κρεμμύδι λευκό
1 τμχ πιπέρια Φλωρίνης
1 σκελίδα σκόρδο
500 γρ. χυμό ντομάτας
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
Λίγα φύλλα φρέσκιας ρίγανης
4 τμχ αβγά
50 γρ. καλαθάκι Λήμνου
Αλάτι
Πιπέρι
Ζάχαρη
Ελαιόλαδο
Πώς γίνεται:
-Σωτάρουμε τα λαχανικά και τον πελτέ και μετά ρίχνουμε τον χυμό ντομάτας και τη ζάχαρη.
-Σιγοβράζουμε για μισή ώρα και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.
-Ύστερα σπάμε μέσα στη σάλτσα τα αβγά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να μαγειρευτούν με καπάκι.
-Μόλις είναι έτοιμα, προσθέτουμε ψιλοκομμένη τη ρίγανη και το καλαθάκι, φρέσκο τριμμένο πιπέρι και ελαιόλαδο.
-Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί.