Φτιάξε καφέ να στα πω…

Καλημέρα αγαπημένοι μου SayYessers!!!

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας, τα συναισθήματα που μου ξύπνησε η γιορτή της μητέρας, την Κυριακή. Και όχι δεν εννοώ τη συγκίνηση και τη χαρά που πήρα από τα λουλούδια και τις αυτοσχέδιες καρτούλες των παιδιών μου αλλά από το γενικό αίσθημα αγάπης που απλώνεται εκείνη τη μέρα.

Το σκηνικό με μικρά παιδιά, νέους αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας ανθρώπους, που κρατούσαν λουλούδια και είχαν ξεχυθεί στους δρόμους εμένα κάπως με ξετρέλανε! Νομίζω πως είχα πολύ μεγάλη ανάγκη μετά από όσα έχουμε περάσει τα τελευταία χρόνια, να δω κόσμο χαμογελαστό που έτρεχε να προσφέρει λουλούδια και καρδιές στο αγαπημένο του πρόσωπο. Ένιωσα λες και ο καθένας από μας αποτελούσε ένα μοναδικό λουλούδι από ένα τεράστιο μπουκέτο. Και για μία στιγμή ναι, ξέχασα όλα αυτά που μας βασανίζουν και είδα ότι υπάρχει ελπίδα.

Είναι ίσως από τις λίγες φορές που τρέχουμε μαζικά να αγοράσουμε κάτι για να το προσφέρουμε και αυτό μας κάνει τόσο μα τόσο χαρούμενους!

Οκ, με λες και λίγο ρομαντική όμως αυτό το “ποστ” το κάνω πιο πολύ για να σε αφυπνίσω και να σου θυμίσω ότι η χαρά του να προσφέρεις είναι μεγαλύτερη από του να λαμβάνεις και αν το σκεφτείς για λίγο θα δεις ότι έχω δίκιο!

Tip of the Day: Η αγάπη και η καλοσύνη δεν πάνε ποτέ χαμένα. Είναι τα συναισθήματα που πάντα κάνουν τη διαφορά! Είναι ευλογία και γι΄ αυτούς που τα δέχονται αλλά και γι’ αυτούς που τα προσφέρουν… Και να θυμάσαι πως προσφέροντας έστω κάτι πάντοτε θα λαμβάνεις κάτι περισσότερο. Spread Love μωρέ και όλα θα πάνε καλά αλλά και αν δεν πάνε, η αγάπη δεν χάνεται ποτέ, είναι το ύψιστο συναίσθημα και πάντα θα βρίσκει τον τρόπο να αιωρείται…