Μπαίνοντας στο κλίμα των Χριστουγέννων!

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τώρα διανύουμε τα… προ Χριστούγεννα! Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να αρχίσουμε να μπαίνουμε στο κλίμα των γιορτών, γιατί όλοι έχουμε ανάγκη τη χαρά!

Ξεκινάμε λοιπόν από το σπίτι μας και πάμε να του δώσουμε λίγη λάμψη και… αστερόσκονη!

Μία από τις κορυφαίες τάσεις στη διακόσμηση για αυτά τα Χριστούγεννα είναι τα… Vintage Christmas!

Tα στολίδια της γιαγιάς…

Στην πραγματικότητα δεν μας εγκατέλειψαν ποτέ… Τα στολίδια Shiny Brite έχουν ως… αφετηρία τους το New Jersey και είναι χαρακτηριστικά της αμερικανικής διακόσμησης. Τη δεκαετία του ’40 και του ’50 πρωταγωνιστούσαν! Τώρα επιστρέφουν και το ιδιαίτερο φινίρισμά τους θα κεντρίσει τα βλέμματα. Χάρη στα έντονα χρώματα και σχέδια δεν μπορούν παρά να κάνουν εντύπωση!

Tip

Τόσο ιδιαίτερα στολίδια που φέρνουν μαζί τους αναμνήσεις και συνειρμούς, μην τα περιορίσετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο! Γεμίστε με πρωτότυπες μπάλες κρυστάλλινες γυάλες και βάζα και απογειώστε τη vintage αισθητική.

Vintage… κι άλλο vintage!

Οι κούπες με τον Άγιο Βασίλη και τα χριστουγεννιάτικα χωριά φέτος θέλουν να έχουν μια θέση στο σπίτι μας!

Δεν είναι ωραίο να πίνετε τη ζεστή σοκολάτα ή τον καφέ σας σε μία κούπα – χριστουγεννιάτικο κόσμημα; Τα χριστουγεννιάτικα χωριά ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή τις δεκαετίες του ’70 και του ’80.

 

Βάλτε στις φετινές γιορτές μια νότα νοσταλγίας και λίγη τέχνη και ταξιδέψτε σε άλλες εποχές από τον καναπέ του σπιτιού σας!