Αυτά τα Χριστούγεννα ας χαρίσουμε δώρα αγάπης

Καλημέρα SayYesser!

Βρισκόμαστε 19 μέρες πριν από τα Χριστούγεννα – ναι τις μετράω κι εγώ μαζί με την Εβελίνα και τον Άρη – και περιμένω πώς και πώς να περάσω κάποιες ανέμελες και ξέγνοιαστες γιορτινές στιγμές.

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες σκέφτομαι όμως πολύ έντονα και τι μπορώ να κάνω για να προσφέρω και να παρακινήσω κι άλλους να προσφέρουν με σκοπό να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Τα Χριστούγεννα άλλωστε είναι γιορτή της Αγάπης, άρα τα δώρα που θα επιλέξουμε πρέπει να έχουν την αγάπη ως βασικό συστατικό τους.

Τα Παιδικά Χωριά SOS μας παρουσιάζουν τη νέα σειρά Χριστουγεννιάτικων δώρων στο e-shop τους, και θεωρώ πως είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να επιλέξουμε το ιδανικό δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Φέτος, τα Χριστούγεννα, ας επιλέξουμε μοναδικά στολίδια για το δέντρο μας, υπέροχα
χριστουγεννιάτικα δώρα, λούτρινα παιχνίδια, γούρια για τη νέα χρονιά και χριστουγεννιάτικες
κάρτες από το e-shop του Οργανισμού και ας καλωσορίσουμε τις γιορτές με την πιο ζεστή κίνηση αγάπης και προσφοράς.

Με ένα απλό κλικ στο e-shop των Παιδικών Χωριών SOS, ανακαλύπτουμε μια σειρά υπέροχων διακοσμητικών και χρηστικών χριστουγεννιάτικων αντικειμένων. Ανάμεσά τους, κούπες για ζεστές, γιορτινές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, σετ αρωματικών χώρου με ζεστά αρώματα, κεριά και πολλά ακόμη διακοσμητικά είδη – ιδανικά για τη δημιουργία της πιο μαγικής και φιλόξενης ατμόσφαιρας στο σπίτι μας. Φυσικά, δεν λείπει το ημερολόγιο για το 2024, για να αποτυπώσουμε τις αγαπημένες μας στιγμές που θα φέρει η νέα χρονιά. Εμένα πάντα μου αρέσει να έχω ημερολόγιο – όσο κι αν βρισκόμαστε στην ψηφιακή εποχή, το έντυπο έχει άλλη χάρη!

Η στήριξη όλων μας αποτελεί πολύτιμο δώρο. Με κάθε μικρή ή μεγάλη αγορά από το e-shop του Οργανισμού, στηρίζουμε το σημαντικό έργο των Παιδικών Χωριών SOS, ώστε κάθε παιδί να μεγαλώνει με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια.
Μπες κι εσύ στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων των Παιδικών Χωριών SOS με ένα κλικ, εδώ.

Tip of the Day: Ο καθένας από μας μπορεί να βάλει το λιθαράκι του και να κάνει τη διαφορά. Αλλά όλοι μαζί μπορούμε, αν θέλουμε, να κάνουμε θαύματα! Κι εγώ, στο έχω ξαναπεί, πιστεύω στα θαύματα.

Υ.Γ. Η Εβελίνα και ο Άρης φέτος επέλεξαν να κάνουν δώρα στους φίλους τους για τα Χριστούγεννα από το e-shop των Παιδικών Χωριών SOS “για να βοηθήσουν κι άλλα παιδάκια να ζουν όσο καλύτερα γίνεται!” Αυτό με έκανε να θυμηθώ να σου πω σήμερα μια φράση που μου αρέσει πολύ: Οι πιο επιδραστικοί influencers των παιδιών είναι οι γονείς τους!