Νέος αέρας στο Praktiker Ελληνικού

DCIM100MEDIADJI_0519.JPG

Η νέα εποχή Praktiker έφτασε και στο πρώτο κατάστημα της αλυσίδας που λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1991! Το κατάστημα του Ελληνικού (Αγ. Παρασκευής & Τιτάνων 2) ανακαινίστηκε πλήρως και επανασυστήνεται στο καταναλωτικό κοινό με ολοκαίνουριο αέρα!
Η εικόνα του καταστήματος έχει ανανεωθεί εξ ολοκλήρου με τη φωτεινή πρόσοψη και το νέο λογότυπο της εταιρείας, το οποίο δίνει ξεκάθαρα το στίγμα της Praktiker ως τον απόλυτο προορισμό για υπηρεσίες και προϊόντα home improvement!
Στα σχεδόν 8.000 τ.μ. του καταστήματος, οι καταναλωτές θα βρουν χιλιάδες προτάσεις για το σπίτι: Έπιπλα & deco, μεγάλη ποικιλία ηλεκτρικών συσκευών όπως τηλεοράσεις, ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, λύσεις θέρμανσης & ψύξης καθώς και μικροσυσκευές) από τα μεγαλύτερα brands του κόσμου, μια τεράστια έκθεση μπάνιου και δομικών υλικών και φυσικά την πληρέστερη γκάμα εργαλείων & DIY.
Συγχρόνως, στην ειδικά διαμορφωμένη ζώνη κήπου Urban Kipos by Praktiker με πάνω από 750 τ.μ κήπου, θα βρουν τα πάντα για το BBQ, τη βεράντα, τον κήπο και την ταράτσα τους δημιουργώντας έτσι στον δικό τους χώρο την απόλυτη ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα!