Εύκολο παγωτό βανίλια

National Vanilla Ice Cream Day αύριο (23/7) και θα φτιάξουμε το πιο εύκολο παγωτό!

 Θα χρειαστούμε:
1 μεγάλη κρέμα γάλακτος (όχι light)
1 ζαχαρούχο γάλα
1 συσκευασία σαντιγί στιγμής (σε σκόνη)
2 βανιλίνες

 Πώς γίνεται:
– Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος (με μίξερ χειρός, σε μεσαία ταχύτητα) μέχρι να αφρατέψει και να “στέκεται”.
– Σε ένα άλλο μπολ φτιάχνουμε τη σαντιγί (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας).
– Ενώνουμε τα δύο μείγματα, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τις βανιλίνες και χτυπάμε λίγο ακόμα για να ομογενοποιηθούν.
– Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο πυρέξ και το βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες.
– Βγάζουμε από την κατάψυξη 20-30 λεπτά πριν σερβίρουμε για να μαλακώσει.
– Γαρνίρουμε με σιρόπι, τριμμένα μπισκότα ή ξηρούς καρπούς και απολαμβάνουμε!

Tip
Γίνεται τέλειο αν ρίξουμε μέσα σιρόπι βύσσινο ή σταγόνες σοκολάτας.