Η περιεκτικότητα της γκουάβας σε βιταμίνη C έως 5 φορές μεγαλύτερη από των εσπεριδοειδών!

Tροπικό φρούτο με υπέροχο άρωμα και γλυκόξινη γεύση. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, εξυπηρετώντας πάνω από το 200% της Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης! Η περιεκτικότητα του φρούτου γκουάβα σε βιταμίνη C, είναι 2-5 φορές μεγαλύτερη από αυτή των εσπεριδοειδών. Η καλλιέργεια γκουάβας αυξήθηκε τα τελευταία χρόνια, λόγω της αυξανόμενης διεθνούς ζήτησης. Η Ινδία είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός γκουάβα στον κόσμο και ακολουθούν η Κίνα, η Κένυα, η Ταϊλάνδη, η Ινδονησία, το Πακιστάν, το Μεξικό, η Βραζιλία, το Μπαγκλαντές, η Νιγηρία, οι Φιλιππίνες, το Βιετνάμ και η Αίγυπτος.