12)Η συλλογή γυαλιών MISSONI Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021

Η MISSONI παρουσιάζει τη νέα Συλλογή Γυαλιών ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021, που σχεδιάστηκε, παράχθηκε και διανεμήθηκε σε συνεργασία με το Safilo, τον παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, οράσεως και αθλητικών γυαλιών και προϊόντων.  

Η νέα συλλογή γυαλιά ηλίου και οράσεως εκφράζει το αυθεντικό DNA του οίκου MISSONI, μέσα από υλικά premium ποιότητας, μια μοναδική χρωματική παλέτα και ξεχωριστές υφές. 

Η εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 70 αίσθηση των νέων γυαλιών ηλίου εκφράζεται μέσα από τις υπερμεγέθεις τετραγωνισμένες ή στρογγυλεμένες φόρμες, που συνδυάζονται με μοναδικά στοιχεία και πρωτοποριακές τεχνολογίας.

Τα χαρακτηριστικά, πλεκτά, γραφιστικά μοτίβα της Μissoni – όπως το θρυλικό ΖΙΚ-ΖΑΚ της μάρκας – αποτελούν σημείο αναφοράς για τα νέα γυαλιά οράσεως από ασετάτ και υπογραμμίζονται είτε από αυθεντικά υφάσματα Missoni που έχουν ενσωματωθεί στον σκελετό ή από τις καινοτόμες, τρισδιάστατες εκδοχές τους.  

MISSONI FABRIC: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ LIMITED EDITION

Αυτά τα νέα γυαλιά ηλίου από ασετάτ συνδυάζονται με ένα made in Italy μεταξωτό μαντήλι Missoni, που προσθέτει μια πινελιά ξεχωριστής φινέτσας στον σχεδιασμό. Το μαντήλι μπορεί να κρεμαστεί από το δέρμα που φέρει το λογότυπο MISSONI, μπορεί να φορεθεί είτε περασμένο από το μεταλλικό τρουκ ή και να τυλιχθεί στο κεφάλι, το λαιμό ή τους ώμους. Τα χρώματα του μαντηλιού απηχούν το μοτίβο του υφάσματος MISSONI που έχει αριστοτεχνικά τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος του μοντέλου, βάσει μιας πρωτοποριακής made in Italy διαδικασίας παραγωγής.

MISSONI FABRIC: Η ΣΥΛΛΟΓΗ HERITAGE

Διαχρονικά και φινετσάτα, αυτά τα γυαλιά ηλίου και οράσεως αποτελούν την πιο αυθεντική έκφραση της κληρονομιάς του Οίκου: κατόπιν ενδελεχούς έρευνας στα αρχεία της Missoni, τα μοντέλα αυτά εμπλουτίστηκαν με αυθεντικά υφάσματα Missoni που ενσωματώθηκαν προσεκτικά στον σκελετό, χρησιμοποιώντας μια μοναδική made in Italy διαδικασία κατασκευής.