15)Public: Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται δυναμικά!

Καλοκαίρι στο Public και οι εκδηλώσεις συνεχίζονται δυναμικά τον Ιούνιο. Συζητήσεις και παρουσιάσεις βιβλίων έρχονται ζωντανά στη σελίδα του Public στο Facebook, στο κανάλι του Public στο YouTube αλλά και σε φυσικά καταστήματα. Το Public μέσω του bookfriends.gr, του μεγαλύτερου site με βιβλιοκριτικές αναγνωστών στην Ελλάδα, που πλέον συγκεντρώνει περισσότερες από 60.000 κριτικές, ενθαρρύνει το βιβλιοφιλικό κοινό να μοιράζεται τα σχόλιά του για τα βιβλία που διάβασε ή να αναζητήσει κριτικές για τίτλους βιβλίων.

«Η δύναμη του νου», David Eagleman και Anthony Brandt (Εκδόσεις Οξύ)
Παρασκευή 4/6 και ώρα 19:00 | @Public FB

Την Παρασκευή 4 Ιουνίου στις 19.00, ο διακεκριμένος νευροεπιστήμονας και συγγραφέας David Eagleman και ο Anthony Brandt, καθηγητής μουσικής στη Μουσική Σχολή Shepherd του Πανεπιστημίου Rice, με αφορμή το βιβλίο «Η Δύναμη του Νου – Επινοώντας τον κόσμο μέσα από τη δημιουργική διαδικασία», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Οξύ, θα συμμετέχουν σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα «Η δημιουργικότητα και η καινοτομία σε δύσκολους καιρούς: Πώς η πανδημία επηρεάζει την ικανότητα του μυαλού μας για δημιουργία». Μαζί τους ο Γιάννης Καρλόπουλος, Leading Graphic Designer–Creative Director, Θάνος Φέσκος, Renowned Chef, και Σεραφείμ Τσοτσώνης, Electronic music Composer & Producer. Συντονισμό στην συζήτηση θα κάνει ο Σπήλιος Λαμπρόπουλος, Curator Consultant. Η παρουσίαση θα μεταδοθεί από τη σελίδα του Public στο Facebook και το κανάλι του Public στο YouTube.

«Ο μέντορας», Ειρήνη Βαρδάκη (Εκδόσεις Μίνωας)
Δευτέρα 7/6 και ώρα 19:00 | @Public FB

Το Public και οι εκδόσεις Μίνωας παρουσιάζουν την Δευτέρα 7/6 και ώρα 19:00, ο το νέο ψυχολογικό θρίλερ της Ειρήνης Βαρδάκη, με τίτλο «Ο Μέντορας», το οποίο κυκλοφόρησε στις 17 Μαΐου. Με την συγγραφέα θα συνομιλήσουν ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Μένιος Σακελλαρόπουλος και ο blogger Σταύρος Ηλιόπουλος. Η παρουσίαση θα μεταδοθεί από τη σελίδα του Public στο Facebook και το κανάλι του Public στο YouTube.