15)Εκδηλώσεις με αγαπημένους συγγραφείς των Εκδόσεων Ψυχογιός

Το Βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν σε μία συνάντηση με τη συγγραφέα Σοφία Βόικου, με αφορμή το νέο της βιβλίο, στον χώρο του βιβλιοπωλείου. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Οι Εκδόσεις Ψυχογίός σας προσκαλούν σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη, με τίτλο “ΟΛΙΒΙΑ”. Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει ο ραδιοφωνικός παραγωγός Μάνος Ορνιώτης.
Συνδεθείτε με τη σελίδα των Εκδόσεων Ψυχογιός στο Facebook ή με το προφίλ του Μάνου Ορνιώτη και παρακολουθήστε live την παρουσίαση.

Η ομάδα “ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!!”, το βιβλιοπωλείο “ΒΙΒΛΙΟ-
ΦΟΡΟΣ”
και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Σ. Πολίτη. Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσει η bookblogger & bookstagrammer Άννα Πατέρα. Συνδεθείτε με το προφίλ του Γιώργου Σ. Πολίτη στο Instagram
(@giorgos.s.politis) ή με το προφίλ της ομάδας “ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!!” (@meareseitovivlioafou) και παρακολουθήστε live την παρουσίαση.