6)Το Papaki αναβαθμίζει την εταιρική του εικόνα

Το Papaki παρουσίασε τη νέα του εταιρική εικόνα. Ο κορυφαίος digital enabler στην Ελλάδα έχει πλέον νέο λογότυπο, νέα αισθητική και εμφάνιση που ανταποκρίνονται στη σύγχρονη, ψηφιακή εποχή. Αποτελώντας πια κομμάτι του ηγετικού ομίλου team.blue, το Papaki με νέα εταιρική ταυτότητα, έρχεται να ενισχύσει τη δέσμευση στη αποστολή του: να προσφέρει στους πελάτες του ό,τι χρειάζονται κατά τη μετάβασή τους στο ψηφιακό περιβάλλον.

Με την ανανεωμένη του εικόνα, το Papaki σηματοδοτεί την εξέλιξη του από πρωτοπόρο καταχωρητή domain της χώρας σε έναν κορυφαίο και ολοκληρωμένο digital enabler. Προσφέρει δηλαδή ολοκληρωμένες λύσεις για όλο το φάσμα των ζητημάτων που άπτονται της ψηφιακής παρουσίας επιχειρήσεων και απλών χρηστών. Το νέο λογότυπο συνθέτουν 3 σύμβολα του πληκτρολογίου και κυρίαρχα χαρακτηριστικά είναι εκείνα της απλότητας και της αμεσότητας.

«Με Πάθος και Ακεραιότητα, στοχεύουμε στην Αριστεία με στόχο την Ενδυνάμωση απλών χρηστών, επαγγελματιών και εταιριών, ως προς την ψηφιακή τους παρουσία», σχολίασε ο Φρανκ Μαούνης, Συνιδρυτής και CEO του Papaki.