4)ΖΑΓΟΡΙ Sparkling: Λανσάρει 2 νέα φυσικά αρώματα και γίνεται … GO GREEN!

Μπροστά από την εποχή της η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, ήταν η πρώτη εταιρεία του κλάδου που έδειξε έμπρακτα την οικολογική της συνείδηση υιοθετώντας “πράσινες” συσκευασίες ώστε να ελαχιστοποιήσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Η σειρά «Zagori Go Green» έχει λάβει την ευρεία αποδοχή του κοινού που επιβραβεύει brands τα οποία επενδύουν το κομμάτι των ESGs, με τον πήχη για τη δημιουργία ακόμη πιο “πράσινων” συσκευασιών να μεγαλώνει.

Το ανθρακούχο νερό ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικά αρώματα, αναδείχτηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2021» στην κατηγορία του και εμπλουτίζει τη γκάμα του με την προσθήκη 2 νέων κωδικών, το ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα πορτοκάλι και το ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα ροζ γκρέιπφρουτ, ικανοποιώντας τους “ψαγμένους”ουρανίσκους που θέλουν δροσιά με ιδιαίτερη γεύση και άρωμα. Και όλα αυτά χωρίς ζάχαρη, χωρίς τεχνητά γλυκαντικά, συντηρητικά, τεχνητά αρώματα και βελτιωτικά γεύσης και με πλήρη απουσία θερμίδων! Χαρακτηριστικά που κάνουν το ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN Sparkling ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν κάτι φυσικό και αναζωογονητικό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Παράλληλα, όλη η σειρά ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ Sparkling γίνεται GO GREEN, και κυκλοφορεί σε φιάλες και shrink film στα 4-packs από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό, ενώ όλα τα υλικά τους παραμένουν 100% ανακυκλώσιμα. Η διοίκηση της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ έχει δεσμευτεί για συνεχή μείωση νέου πλαστικού στο σύνολο των συσκευασιών της, υιοθετώντας μια φιλοσοφία που κινείται στη λογική του DoingWellbyDoingGood! Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στους καταναλωτές επιλογές προϊόντων υψηλής ποιότητας που αποδίδουν ουδέτερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Να σημειωθεί ότι η εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού “ΖΑΓΟΡΙ” πραγματοποιείται στην πηγή, με χρήση υπερσύγχρονων μηχανημάτων, χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση καθ’ όλη τη διαδικασία, από την άντληση έως και τη διάθεση του προϊόντος και χωρίς να παρεμβάλλεται καμία επεξεργασία.