14)International Taekwondo Day

λεζάντα: Ιωακείμ Πεχλιβάνης, μέλος του team των Προπονητών της Εθνικής Ομάδας Taekwondo.

Kάθε χρόνο στις 4 Σεπτεμβρίου γιορτάζουμε το Taekwondo. Ένα άθλημα που αυτές τις μέρες μας έχει χαρίσει ευρωπαϊκές διακρίσεις και μεγάλη συγκίνηση.

H Εθνική Ομάδα Taekwondo μας έκανε υπερήφανους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ταλίν, καθώς διέγραψε την πιο επιτυχημένη πορεία στην ιστορία της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Ο Ιωακείμ Πεχλιβάνης, που είναι στο team των προπονητών της Εθνικής ομάδας δήλωσε σχετικά:

«Έλαβε τέλος μια από τις μεγαλύτερες αποστολές της Εθνικής Ομάδας Taekwondo  με μεγάλη επιτυχία κατακτώντας 8 Μετάλλια και 5 πέμπτες θέσεις με την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Ταλίν της Εσθονίας στις 24 έως 27 Αυγούστου 2021. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους Έλληνες Αθλητές και τις Ελληνίδες Αθλήτριες της Εθνικής Ομάδος που συμμετείχαν και αγωνίστηκαν τιμώντας το Εθνόσημο δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Είναι τιμή για όλους τους Έλληνες που αντιπροσώπευσατε την Χώρα μας.

Επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους Προπονητές της Εθνικής Ομάδος και τον Αρχηγό Αποστολής για την άψογη συνεργασία μας με απώτερο σκοπό την στήριξη των αθλητών/τριών της Ελληνικής Αποστολής.

Με τίμησε ιδιαιτέρως η συμμετοχή μου στην Ελληνική Αποστολή ως Προπονητής της Εθνικής Ομαδας!».