5) 4G Greek Gaia’s Global Gate: Από την Ελληνική γη στο πιάτο μας!

λεζάντα: Ιωάννης Κουιμτζίδης, δημιουργός της 4G Greek Gaia’s Global Gate

Η 4G Greek Gaia’s Global Gate είναι μια ελληνική εταιρία με έδρα το Μαυροδένδρι Κοζάνης και αντικείμενο την παραγωγή αποξηραμένων φρούτων και λαχανικών. Ο Ιωάννης Κουιμτζίδης, δημιουργός της 4G, μίλησε στο Say Yes …to the Press για την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας.

Από το 2015 -έτος ίδρυσής της- έως σήμερα η 4G Greek Gaia’s Global Gate έχει διαγράψει αξιοσημείωτη πορεία. Μιλήστε μας για τις δραστηριότητες της εταιρίας.

Η 4G Greek Gaia’s Global Gate ιδρύθηκε το 2015 στο Μαυροδένδρι Κοζάνης, μια περιοχή στη Β. Ελλάδα, στο σταυροδρόμι των πιο παραγωγικών εκτάσεων με φρούτα και λαχανικά. Δραστηριοποιείται και πρωτοπορεί στον κλάδο της παραγωγής αποξηραμένων φρούτων, λαχανικών. Συμβαδίζοντας με τους ρυθμούς εξέλιξης της εποχής μας και τις αλλαγές στις διατροφικές μας συνήθειες, παρασκευάζονται τα προϊόντα που προσφέρει απλόχερα η Ελληνική γη, ακολουθώντας ταυτόχρονα τη γαστρονομική παράδοση.

Όταν κάποιος αναφέρεται στη 4G Greek Gaia’s Global Gate τι θα θέλατε να είναι το πρώτο που του έρχεται στο μυαλό;

Αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά από την Ελληνική γη που μπορώ να τα έχω στο ντουλάπι μου ανά πάσα στιγμή. Τα προϊόντα μας είναι μια λύση για τη νοικοκυρά για εύκολο και γρήγορο μαγείρεμα, λαχανικά και φρούτα σε διάφορες μορφές και ΜΙΧ για γευστικούς συνδυασμούς. Σνακ Φρούτων χωρίς ζάχαρη, φυσικά και ελληνικά για ένα υγιεινό γεύμα όλη την ημέρα.

Ποιο είναι το όραμά σας για τη 4G Greek Gaia’s Global Gate και ποιοι οι άμεσοι στόχοι σας;

Στοχεύουμε στις διεθνείς αγορές αλλά και στην επέκταση του δικτύου διανομής στην Ελλάδα. Όραμά μας να ταξιδεύουμε αρώματα, χρώματα και γεύσης της ελληνική γης σε όλο τον κόσμο.

info

Για περισσότερες πληροφορίες και συνταγές επισκεφθείτε το site  https://greekgaias.com/ και τις επίσημες σελίδες της εταιρίας https://www.facebook.com/Greekgaiasglobalgate/

και https://www.instagram.com/greekgaias_/?hl=en

Tης Βένιας Αντωνίου