8) Διπλή βράβευση για το bioten στο διαγωνισμό PRIX DE BEAUTÉ 2021

  1. Βάσω Αναγνωστοπούλου, Senior Brand Manager bioten & κ. Χρήστος Πετρίδης, Chief Creative Officer Maison Faliakos
  2. Νικόλ Αλέξη, Brand Manager bioten deos & κ. Χρήστος Πετρίδης, Chief Creative Officer Maison Faliakos

Το bioten τιμήθηκε με δύο βραβεία στον φετινό διαγωνισμό PRIX DE BEAUTÉ. Στην τελετή απονομής που έλαβε χώρα στις 10 Νοεμβρίου 2021, η σειρά αποσμητικών Bioten, απέσπασε το Gold Award στην κατηγορία Περιποίησης Σώματος στο Κανάλι Ευρείας, ενώ η σειρά bioten Ηyaluronic Gold, απέσπασε το Sliver Award στην κατηγορία Περιποίησης Προσώπου στο Κανάλι Ευρείας.

Τα βραβεία παρέλαβαν οι κυρίες Βάσω Αναγνωστοπούλου, Senior Brand Manager bioten & Νικόλ Αλέξη, Brand Manager bioten deos, που ευχαρίστησαν τόσο το καταναλωτικό κοινό, όσο και την επιτροπή για τις σημαντικές αυτές διακρίσεις.

Say Yes …and Get Impressed!

Η νέα τάση στη μόδα είναι τα pixels!

Η τελευταία λέξη της μόδας φτιάχνεται με pixels και προγράμματα και όχι με υφάσματα!

Η ψηφιακή μόδα φτιάχνει ό,τι και η παραδοσιακή, δηλαδή πουκάμισα, φορέματα, παντελόνια, καπέλα, παπούτσια και αξεσουάρ, ωστόσο τίποτα από αυτά δεν είναι χειροπιαστό. Υπάρχουν μόνο στον ψηφιακό κόσμο.

Οι πελάτες δοκιμάζουν τα ψηφιακά ρούχα με τη βοήθεια της επαυξημένης πραγματικότητας. Εάν αποφασίσουν να αγοράσουν κάτι, ανεβάζουν μια φωτογραφία τους στον ιστότοπο ή την εφαρμογή και λαμβάνουν τη φωτογραφία με το ψηφιακό ρούχο, έτοιμο για ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Ο Ντάνους Σέτι, ένας 22χρονος μάνατζερ προϊόντων με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, δήλωσε ότι η αγορά ψηφιακής μόδας ήταν κάτι παράξενο στην αρχή, αλλά ήταν ευκολότερη, φθηνότερη και πιο ηθική από την αγορά πραγματικών ρούχων.