11) Οι δυο νέες Ice Cool γεύσεις της HELL ENERGY σε συσκευασίες που προκαλούν εντυπώσεις!

Η HELL ENERGY κάθε χειμώνα κυκλοφορεί limited edition Ice Cool γεύσεις του κορυφαίου ενεργειακού ποτού της. Φέτος, η HELL παρουσιάζει δύο ξεχωριστές και άκρως χειμωνιάτικες γεύσεις, σε συσκευασίες με μοτίβα που θυμίζουν χριστουγεννιάτικα πουλόβερ: το HELL Nordic Red και το HELL Nordic Turquoise.
Το HELL Nordic Red με τη δυναμική γεύση ροδιού, έρχεται στο κουτάκι με το έντονο κόκκινο χρώμα ενώ το HELL Nordic Turquoise με την εξωτική γεύση από ακτινίδιο έρχεται στη συσκευασία χρώματος τιρκουάζ.
Ο χειμώνας ξεκίνησε να δείχνει από νωρίς τα δόντια του, γι’ αυτό η HELL προτείνει ένα ξεχωριστό challenge για φέτος. Κάλεσε τους φίλους σου σε μια βραδιά διαγωνισμού για το καλύτερο πουλόβερ, φορέστε τα
αγαπημένα σας και αράξτε δίπλα στο τζάκι, δημιουργώντας ένα φανταστικό σκηνικό. Ψηφίστε το πουλόβερ που ταίριαξε καλύτερα με τις συσκευασίες των νέων Ice Cool της HELL και απολαύστε τις νέες γεύσεις παρέα.

 

2 ΔΕΛΤΙΟ

Οικογένεια Δεκαράκι: Η απόσταξη του μονοποικιλιακού τσίπουρου ξεκινά

Μαζί με το φθινόπωρο ξεκινά και η νέα αποστακτική περίοδος για την πρώτη οικογένεια μονοποικιλιακών αποσταγμάτων Δεκαράκι, το Μοσχάτο, τη Μαλαγουζιά και τον Ροδίτη.
Ένα χαρακτηριστικό που κάνει το Δεκαράκι να είναι δικαιωματικά ο βασιλιάς στην παράδοση, είναι η διαδικασία απόσταξής του και ο αρωματικός του χαρακτήρας. Τα αρώματα από τα στέμφυλα του Μοσχάτου, της Μαλαγουζιάς και του Ροδίτη, αναδύονται και ενισχύονται μέσα από τη διαδικασία της πολλαπλής επαναπόσταξης η οποία απαιτεί χρόνο και πραγματοποιείται παραδοσιακά μέσα σε ελληνικούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες.
Τι σημαίνει όμως μονοποικιλιακό τσίπουρο;
Τις μοναδικές αυτές ιδιότητες, η οικογένεια Δεκαράκι τις οφείλει στον
Μονοποικιλιακό χαρακτήρα των μελών του, καθώς είναι προϊόντα απόσταξης μόνο από μια ποικιλία, λαμβάνοντας έτσι στο μέγιστο τα ποιοτικά και αρωματικά χαρακτηριστικά της εκλεκτής τους ποικιλίας. Η τέχνη και τα μυστικά της διαδικασίας της απόσταξης σε συνδυασμό με το σχολαστικό, κλειστό κύκλωμα παραγωγής – από την αρχή ως το τέλος- είναι το «κλειδί» που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα, την
κρυστάλλινη καθαρότητα και το μοναδικό χαρακτήρα των μονοποικιλιακών τσίπουρων Δεκαράκι.