9) Πετάμε στα σύννεφα με την trend edition της essence “CATCHING CLOUDS”

 

Απαλά highlights ομορφιάς για “αφράτες“ και ανάλαφρες χειμερινές εμφανίσεις! Τις κρύες χειμωνιάτικες ημέρες υπάρχουν εκείνες οι πολύ ιδιαίτερες στιγμές που ο χρόνος φαίνεται να σταματά και τα σύννεφα μοιάζουν σαν να μην έχουν καθόλου βάρος. Και δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε το χειμωνιάτικο τοπίο, λουσμένο στο παστέλ φως και γεμάτο με ελαφριά σύννεφα που θυμίζουν προβατάκια στον ουρανό!
Εμπνευσμένα από αυτή την κομψή ελαφρότητα, τα νέα, απαλά highlight προϊόντα της Trend Edition “CATCHING CLOUDS” της essence εξασφαλίζουν αφράτες και ανάλαφρες εμφανίσεις ομορφιάς για τη χειμερινή περίοδο. H Συλλεκτική Σειρά διαθέτει θρεπτικές υφές σαν σύννεφο για λαμπερή επιδερμίδα και εκπληκτικά απαλό δέρμα.

 

2 8ema

Ηealth news

 

Νέο τεστ θα ανιχνεύει και θα προβλέπει ταυτόχρονα 4 γυναικολογικούς καρκίνους

‘Eνα νέο «επαναστατικό» τεστ που θα μπορεί να ανιχνεύσει ή να προβλέπει τον κίνδυνο μιας γυναίκας να εμφανίσει τέσσερις καρκίνους (ωοθηκών, μαστού, μήτρας και τραχήλου) αναπτύσουν ευρωπαίοι επιστήμονες. Ειδικότερα, με ένα μόνο δείγμα κυττάρων που έχει ληφθεί από τον τράχηλο για έλεγχο ρουτίνας, θα γίνεται έγκαιρη διάγνωση και άλλων γυναικολογικών καρκίνων, όχι μόνο του τραχήλου της μήτρας. Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον δρα Μάρτιν Βιτσβέντερ του αυστριακού Πανεπιστημίου του Ίνσμπρουκ, εκτιμούν ότι το τεστ WID θα επιτρέψει τελικά την πιο έγκαιρη διάγνωση των πιο συνηθισμένων γυναικολογικών καρκίνων σε νεαρότερη ηλικία. Στόχος για το μέλλον είναι το συγκεκριμένο τεστ να δίνει σε μια γυναίκα ένα ξεχωριστό «σκορ» για καθέναν από τους τέσσερις γυναικολογικούς καρκίνους, το οποίο θα μεταβάλλεται στην πορεία της ζωής της. Οπότε, εκείνες που θα έχουν υψηλότερο «σκορ» θα κάνουν συχνότερες μαστογραφίες κτλ.