Ανακαλύψτε τις νέες χρωμοπαγίδες Colour Catcher MAX PROTECT

Το K2R Colour Catcher ανανεώνεται! Πλέον, προσφέρει προστασία από τα ατυχήματα αποχρωματισμού στο maximum, με το μεγαλύτερο και καλύτερο φύλλο που είχε ποτέ στη νέα ανανεωμένη σειρά, Colour Catcher MAX PROTECT!
Είναι γεγονός ότι τα χρώματα ξεβάφουν σε κάθε πλύση και υπάρχει κίνδυνος να βάψουν τα ρούχα σας. Πλέον με τις χρωμοπαγίδες MAX PROTECT είναι δυνατή η ανάμειξη όλων των χρωμάτων στην ίδια πλύση, ξενοιάζοντας από ατυχήματα αποχρωματισμού! Το μεγαλύτερο φύλλο τους, με βελτιωμένη τεχνολογία αυξάνει την απορροφητικότητα των χρωμάτων, διατηρώντας τη ζωντάνια τους σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό. Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία του, το φύλλο δρα σαν μαγνήτης και παγιδεύει τη βαφή κατά τη διάρκεια της πλύσης, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη προστασία.

Οι χρωμοπαγίδες Colour Catcher MAX PROTECT είναι ο σύμμαχός σας για ένα πιο βιώσιμο πλύσιμο ρούχων. Τα νέα προϊόντα προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερο σεβασμό στο περιβάλλον, καθώς κάνουν ακόμα πιο αποτελεσματικές τις ανάμεικτες πλύσεις. Με αυτό τον τρόπο επιτρέπουν τη μείωση των πλύσεων, και άρα οδηγούν σε εξοικονόμηση χρόνου, νερού, ενέργειας και φυσικά περισσότερη οικονομία. Επιπλέον, το φύλλο είναι κατασκευασμένο από ίνες 100% φυσικής προέλευσης, χωρίς μικροπλαστικά και είναι πιστοποιημένο από το FSC, ενώ η συσκευασία των προϊόντων είναι από 100% ανακυκλωμένο χαρτί και φυσικά ανακυκλώσιμη.