Η KRAFT Paints ανέδειξε το χρώμα της χρονιάς για το 2023

Η KRAFT Paints, παρουσιάζει το χρώμα της χρονιάς για το 2023 και πρωτοπορεί με γνώμονα να βρίσκεται πάντα μέσα στις παγκόσμιες τάσεις της διακόσμησης. Μας συστήνει το χρώμα της χρονιάς μέσα από την απόχρωση KR 2045 Sands of Time από την παλέτα Inspired Collection.
Η μοναδική απόχρωση KR 2045 Sands of Time αποπνέει ζεστασιά, ενέργεια και μια αύρα των 70’s, με νότες νοσταλγίας, ενώ παράλληλα σηματοδοτεί μία νέα εποχή φυσικότητας. Το 2023 η KRAFT Paints προτρέπει τους ανθρώπους να ασπαστούν τη ζωντάνια, το φως και τη χαρά, ξεκινώντας από το ίδιο τους το σπίτι ως καμβά.
Πρόκειται για ένα ζεστό κίτρινο χρώμα που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη νέα χρονιά, κάνοντας κάθε μικρό ή μεγάλο χώρο να ακτινοβολεί. Παράλληλα, συνδυάζεται υπέροχα με μία τεράστια γκάμα αποχρώσεων, δημιουργώντας κάθε φορά μία διαφορετική ατμόσφαιρα.
Το όνομα της απόχρωσης KR 2045 Sands of Time, συνδυάζει δυο λέξεις οι οποίες χαρακτηρίζουν την ουσία αυτής της ξεχωριστής χρωματικής πρότασης, που εμπνέεται από το μοναδικό χαρακτηριστικό της άμμου και τη μαγική της ιδιότητα να δημιουργεί αμέτρητους συνδυασμούς. Εμπνέοντας κάθε δημιουργική έκφραση, το χρώμα KR 2045 Sands of Time, μετουσιώνει μέσα από τις κίτρινες αποχρώσεις του την πολυπλοκότητα της άμμου και τη δυναμικότητα του χρόνου, μεταμορφώνοντας κάθε χώρο σε ένα καλειδοσκόπιο φωτός, ζεστασιάς και αισιοδοξίας.