Η OK! Anytime Markets A.E. αναδείχθηκε Convenience Retailer of the Year

Convenience Retailer of the Year αναδείχθηκε η OK! Anytime Markets AE, που κατέκτησε επτά βραβεία στα Convenience Retail Awards 2022.
Η εν λόγω διάκριση απονέμεται στην εταιρία που έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, οι οποίοι προκύπτουν από το σύνολο των βραβείων που έχει κερδίσει, σε όλες τις κατηγορίες του διαγωνισμού.
Η OK! Anytime Markets A.E. βραβεύτηκε με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Franchise Brand Convenience Store, Mini Market, Small Supermarket Θεσσαλονίκη» για το κατάστημά της OK! GROCERY στον Εύοσμο (Νυμφαίου 32-34), με το Silver βραβείο στην ίδια κατηγορία (για την Αττική) για το κατάστημα OK! Grocery Κολωνακίου (Ξενοκράτους 43, Αθήνα) με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Convenience Store Ελλάδος» για το κατάστημα OK! Anytime Market στο Κολωνάκι (Σκουφά 69), ενώ Silver βραβείο κέρδισε στην ίδια κατηγορία για το κατάστημα OK! Anytime Market στην Θεσσαλονίκη (Αλ. Παπαναστασίου 187, Θεσσαλονίκη).
Στις κατηγορίες «Ειδικές περιπτώσεις Convenience Stores» κατέκτησε το Silver βραβείο με το κατάστημα OK! Grocery – Κατάστημα Πάτρας (Κορίνθου 78) ως Πρότυπο Convenience Store – Mini Market – Small Supermarket, ενώ στις κατηγορίες «Υπηρεσίες διανομής/παράδοσης» και «Marketing/Τεχνολογίες Πωλήσεων» κατέκτησε το Gold και Bronze βραβείο αντίστοιχα.
H πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρίας κα Ξυνού Δέσποινα δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για τις διακρίσεις της εταιρείας μας οι οποίες επιβεβαιώνουν τη δυναμική που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με τα πετυχημένα μοντέλα λειτουργίας που διαθέτουμε. Συνεχίζουμε δυναμικά να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και με όραμα να προσφέρουμε πάντα αξία στην αγορά».