Praktiker Hellas: Η καρδιά του σπιτιού μας χτυπάει στα Praktiker

Η Praktiker Hellas δίνει πνοή στο σπίτι μας με νέες, φρέσκιες προτάσεις μέσα από τους νέους καταλόγους της. Ιδέες για το φοιτητικό σπίτι, για την ανανέωση εσωτερικών χώρων αλλά και οι πιο σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές, μας συστήνονται στα ανεπτυγμένα και καινοτόμα καταστήματά της. Μαθαίνουμε έξυπνα tips με τη βοήθεια ειδικών, ανακαλύπτουμε πράσινες επιλογές, επιλέγουμε το ιδανικό στιλ για τον χώρο μας και κερδίζουμε δωροεπιταγές μεγάλης αξίας με μια βόλτα σήμερα σε ένα από τα 16 καταστήματα της Praktiker ή το praktiker.gr.
Το φθινόπωρο ξεκινά με την επιστροφή στα θρανία για μικρούς και μεγάλους. Γονείς
και νέοι ψάχνουν τις πιο συμφέρουσες προτάσεις και τα SOS για το φοιτητικό σπίτι θα τα βρείτε στα Praktiker. Εργονομικές καρέκλες γραφείου, πρακτικές βιβλιοθήκες και μοδάτα πουφ, με τη σφραγίδα γνωστών σχεδιαστών, φτιάχνουν το κατάλληλο φοιτητικό γραφείο, για άνετο και ξεκούραστο διάβασμα. Αναπαυτικά στρώματα nanobionic, πουπουλένια παπλώματα και βελούδινα μαξιλάρια αγκαλιάζουν τα όνειρα μας και υπόσχονται ξέγνοιαστους ύπνους.
Μικρό ή μεγάλο σπίτι, οι “μεγάλες” λύσεις από την Praktiker ταυτίζονται πλήρως με τις ανάγκες μας και δημιουργούν τις “γωνιές” που θα συντροφεύσουν τα φοιτητικά μας χρόνια, με #FoititikoSpitiEukolaki στα Praktiker. Στο πλαίσιο αυτό και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των νέων, η Praktiker, διοργανώνει Μεγάλο Διαγωνισμό, κάνοντας δώρο σε έναν τυχερό το
ετήσιο φοιτητικό ενοίκιο. Παράλληλα, προσφέρει μοναδικές δωροεπιταγές αξίας έως και €200, για επόμενες αγορές, έως τις 31/10.