Τα μεγαλύτερα #decotrends για το 2023

Κάθε φθινόπωρο σηματοδοτεί αλλαγές. Ο χώρος μας συνήθως συγκαταλέγεται στις πρώτες σκέψεις -για μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές- που κάνουμε κάθε χρόνο αυτή την εποχή!

Η ομάδα του Say Yes to the Press επέλεξε τα τρία #decotrends για το 2023 που πρέπει να… μελετήσετε αν σκοπεύετε να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Granny chic

Σας αρέσουν οι πολυέλαιοι, το vintage στιλ και τα glam διακοσμητικά στοιχεία; Αν ναι, τότε αυτή η τάση είναι για σας! Εδώ βρίσκουν θέση τα πιο… βαριά έπιπλα και υλικά όπως η δαντέλα και το βελούδο. Αυτή η τάση ξεχωρίζει για την πολυτέλεια και τη ζεστασιά που προσδίδει στον χώρο.

 

Pink & Green

Ο ρομαντισμός του ροζ θα πρωταγωνιστήσει. Μπορεί να είναι σε έπιπλα, σε πίνακες, σε διακοσμητικά αντικείμενα, σε τοίχους. Από πολύ ανοιχτό ως έντονο, το ροζ έχει μια θέση στο σπίτι μας. Αν είστε φαν, μην περιμένετε… χαρίστε ροζ πινελιές στην καθημερινότητά σας. Από την άλλη δυναμικό “παρών” δίνει και το πράσινο! Είναι υπέροχο σε χώρους όπως το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο. Φέρνει μαζί του αισιοδοξία και κάτι από την ομορφιά και την αρμονία της φύσης. Έχετε σκεφτεί τον συνδυασμό ροζ – πράσινου;

Διάφανα έπιπλα

Ταιριάζουν σε όλους τους χώρους και αν είναι μικροί, ακόμα καλύτερα! Τα διάφανα έπιπλα δίνουν την οπτική ψευδαίσθηση του περισσότερου χώρου. Μπορείτε να επιλέξετε απλώς μία διάφανη καρέκλα ως διακοσμητική λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά, ένα διάφανο τραπέζι ή -αν είστε λάτρης αυτής της τάσης- να “δημιουργήσετε” μια διάφανη τραπεζαρία.