Χριστούγεννα στα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη σας προσκαλούν να ανακαλύψετε μαζί στιγμές απόλαυσης και χαράς με λαχταριστά χριστουγεννιάτικα προϊόντα και γιορτινές εικόνες. Τα καταστήματα και το e-shop στολίζονται με ζεστασιά και λάμψη και φέρνουν μια πλούσια γκάμα γιορτινών επιλογών για κάθε γούστο.

Η εορταστική συλλογή προϊόντων επιστρέφει με πρωτότυπες, κλασσικές και λαχταριστές επιλογές. Ανανεωμένα Gift Boxes, Festive συσκευασίες γλυκισμάτων, χριστουγεννιάτικα ροφήματα, ξεχωριστές κούπες, χριστουγεννιάτικα γλειφιτζούρια και φυσικά κουραμπιέδες και μελομακάρονα, τα κλασσικά και αγαπημένα γλυκά των γιορτών, είναι μερικές μόνο από τις λαχταριστές επιλογές και αποτελούν ιδανικές προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα!

Ο Christmas Edition Omniroast καφές των Καφεκοπτείων Λουμίδη με προέλευση από την Ινδία, Kondadkan Estate και με γεμάτο σώμα και επίγευση, έντονη γλυκύτητα με γευστικά στοιχεία από ώριμο πορτοκάλι, βανίλια και σοκολάτα δίνει τη δική του ξεχωριστή – Specialty Grade – νότα στις γιορτές, ενώ τα γιορτινά ροφήματα σοκολάτας και τσαγιού, τα σοκογλυκίσματα και τα αξεσουάρ συμπληρώνουν αρμονικά τις αγαπημένες συνήθειες των καταναλωτών.

Επισκεφθείτε τα φυσικά καταστήματα και το e-shop των Καφεκοπτείων Λουμίδη και ανακαλύψτε αμέτρητα Χριστουγεννιάτικα προϊόντα αλλά και προσφορές που θα χαρίσουν σε εσάς και του αγαπημένους σας, στιγμές απόλαυσης και χαράς!