Νέα Digestive με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας & 30% λιγότερη ζάχαρη

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων Digestive Παπαδοπούλου λανσάρει τα νέα Digestive με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας και 30% λιγότερη ζάχαρη*.
Ακολουθώντας τις διατροφικές τάσεις της εποχής, τα αγαπημένα Digestive Παπαδοπούλου κυκλοφορούν το πρώτο προϊόν με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας και μειωμένη ζάχαρη, ιδανικό για εσένα που θες τη signature γεύση Digestive, αλλά έχεις βάλει μέτρο στη ζάχαρη.
Και φυσικά τα νέα μπισκότα, όπως και τα υπόλοιπα Digestive Παπαδοπούλου, συνδυάζουν τη θρεπτική αξία της ολικής άλεσης και των φυτικών ινών, αποτελώντας το ιδανικό σνακ – για μικρούς και μεγάλους λάτρεις της σοκολάτας – για κάθε στιγμή της ημέρας! Γιατί όταν κάτι είναι καλό, καλύτερα να μας αρέσει κιόλας!
Απόλαυσε τα νέα Digestive Παπαδοπούλου με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας και 30% λιγότερη ζάχαρη* σε συσκευασία των 200γρ κάθε στιγμή της ημέρας! Στο γραφείο για ένα απολαυστικό διάλειμμα, χαλαρώνοντας με ένα ωραίο βιβλίο, με την παρέα σου σε ένα ταξίδι, ακόμα και ως επιδόρπιο μετά από το γεύμα σου.
Και μην ξεχνάς ότι οι επιλογές Digestive είναι πολλές και εξίσου θρεπτικές: Επίλεξε ανάμεσα σε Digestive κλασικά, Digestive χωρίς ζάχαρη & mini Digestive χωρίς ζάχαρη, Digestive με 35% λιγότερα λιπαρά, με σύκο & 35% λιγότερα λιπαρά, με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας ή με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος.
*σε σχέση με τα Digestive Παπαδοπούλου με επικάλυψη σοκολάτας.