To Licor 43, #1 premium Iσπανικό liqueur στο portfolio της GRANIKAL

Η GRANIKAL επεκτείνει την συνεργασία της με τον Ισπανικό όμιλο Zamora και μετά το Martin Miller’s Gin και την Lolea, γίνεται ο αποκλειστικός εισαγωγέας & διανομέας του Licor 43! To Licor 43 (31% ABV, 700ml) είναι το #1 premium Ισπανικό liqueur σε πωλήσεις παγκοσμίως, παράγεται στην Cartagena από μια μυστική συνταγή 43 φυσικών συστατικών που περιλαμβάνει Μεσογειακά εσπεριδοειδή και επιλεγμένα βοτανικά. Είναι το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο premium liqueur στον κόσμο και αυτό οφείλεται… στον καφέ!
Το Shaken Carajillo είναι το signature cocktail του Licor 43, το top trending cocktail στο Μεξικό, όπου το Licor 43 και ο Espresso συνδυάζονται αρμονικά.

Για το Shaken Carajillo θα χρειαστείτε 50ml Licor 43 και 60ml Espresso. Καλό shake και double strain σε ένα ποτήρι με πάγο. 3 κόκκοι καφέ για το garnish και το Shaken Carajillo είναι έτοιμο!
Το launch του Carajillo έγινε και επίσημα στο Athens Bar Show 2022 όπου περισσότεροι από 500 επισκέπτες δοκίμασαν το νέο αυτό coffee cocktail που αναδείχθηκε ανεπίσημα ως το coffee cocktail του φετινού Athens Bar Show!