BOX NOW: Στείλε το πακέτο σου με 1 ευρώ και τον Δεκέμβριο

Mετά τον Green November και τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, αλλά και την ανάγκη για περισσότερες, αποτελεσματικές και οικονομικές αποστολές, η προσφορά της BOX NOW επεκτείνεται και όλο τον Δεκέμβριο. Έτσι, τον Δεκέμβριο θα μπορούν όλοι να στέλνουν το δέμα/δώρο τους, όπου θέλουν, από Locker σε Locker, σε όλα τα σημεία της Ελλάδας, με κόστος μόνο 1 ευρώ!
Ταυτόχρονα, εγκαινιάζεται η συνεργασία της BOX NOW με το Smart Park. Το Smart Park αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα και βρίσκεται σε μια έκταση 91 στρεμμάτων στην καρδιά της Αττικής. Διαθέτει 30 στρέμματα πρασίνου, ενώ σε 53.000 τ.μ. φιλοξενεί τα ισχυρότερα και σημαντικότερα ονόματα (brand names) του λιανικού εμπορίου της χώρας μας.
Τώρα τα δώρα των Χριστουγέννων γίνονται μια οικονομική και διασκεδαστική υπόθεση!
Με το εκτεταμένο πανελλαδικό δίκτυο Lockers, που ξεπερνά τα 1200, την αυθημερόν παράδοση στην Αττική και την επόμενη ημέρα σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και τη δυνατότητα παραλαβής 24/7 για τον καταναλωτή κοντά στο σπίτι ή την εργασία του, η BOX NOW αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όλες τις ανάγκες αποστολής δεμάτων.