Purse Pets: Τα αγαπημένα διαδραστικά τσαντάκια των μικρών fashionistas, επιστρέφουν με νέα φανταστικά σχέδια!

Κάθε μικρή fashionista δεν μπορεί παρά να έχει τα αξεσουάρ που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Ωστόσο κάποια τσαντάκια δεν αναβαθμίζουν απλώς το outfit, καθώς εκτός από μοδάτα είναι και διαδραστικά! Τα Purse Pets γίνονται η καλύτερη συντροφιά στα ψώνια και στη βόλτα.

Είναι κάτι παραπάνω από τσάντα και σίγουρα κάτι παραπάνω από παιχνίδι! Πρόκειται για το απόλυτο must-have αξεσουάρ και αυτή τη σεζόν. Η κόρη μου η Εβελίνα τα έχει ήδη λατρέψει γιατί εκτός από όμορφα τα βρίσκει και πολύ διασκεδαστικά.

Τα Print Perfect Purse Pets έρχονται για να κάνουν μεγάλη εντύπωση: Δύο καινούργια κι ένα κλασικό & αγαπημένο σχέδιο, υπόσχονται glamorous εμφανίσεις. Καθένα από τα 3 μοναδικά σχέδια, έχει τη δική του προσωπικότητα, ώστε κάθε κορίτσι να βρει το αγαπημένο της αξεσουάρ για τη βόλτα της.

Τα super cool τσαντάκια Print Perfect προσφέρουν αμέτρητους τρόπους διασκέδασης:

– Παράγουν πάνω από 30 ήχους
– Λατρεύουν τις αγκαλιές
– Βαθμολογούν κάθε outfit στο BFF Realness Mode
– Παίζουν την ιδανική μουσική για το fashion show

Στο μπροστινό μέρος της μοναδικής αυτής τσάντας θα ανακαλύψετε ένα μυστικό
κουμπί. Ενεργοποιήστε τη μυστική λειτουργία και δείτε μαγικά πράγματα να συμβαίνουν!

Bamboo Boo Koala
Με βελούδινο floral ύφασμα, pop art μάτια και ρυθμιζόμενο λουράκι, το Bamboo Boo είναι το απόλυτο αξεσουάρ και ο καλύτερος φίλος κάθε μικρής fashionista!

Hoot Couture Owl
Με λιλά καρό ύφασμα, glitter στ’ αυτιά, αφράτα φτερά, pop art μάτια και ρυθμιζόμενο λουράκι, το Hoot Couture Owl είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τη βόλτα!

Glamicorn Unicorn
Σε super girly απόχρωση, η Glamicorn Unicorn purse bag, δίνει μια έντονη ρομαντική αίσθηση σε κάθε outfit και φέρει τη μαγεία των unicorns στις πιο stylish εμφανίσεις.

#PursePets #MyPursePetsStyle