Η Pandora παρουσιάζει τη συλλογή Valentine’s, τόσο μοναδική, όσο η αγάπη σας!

Με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να είναι προ των πυλών, η Pandora γιορτάζει την αγάπη σε όποια μορφή κι αν είναι, με κοσμήματα που εκφράζουν τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Κάθε κόσμημα Pandora έχει σχεδιαστεί για να είναι τόσο προσωπικό και ιδιαίτερο, όσο και οι αναμνήσεις σας.  Στη συλλογή Valentine’s, η Pandora παρουσιάζει ένα νέο σχέδιο βραχιολιού, το Βραχιόλι Moments Studded Chain. Κατασκευασμένο από μασίφ ασήμι 925 και με κούμπωμα σε σχήμα καρδιάς, αιχμαλωτίζει όλο το φως της αγάπης που εκπέμπετε όταν το φοράτε και βρίσκεστε δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Τη συλλογή επίσης εμπλουτίζουν τα ρομαντικά σύμβολα Pandora Moments. Προσωπικά και γεμάτα νοήματα, τα νέα σύμβολα, κατασκευασμένα από μασίφ ασήμι 925 και επίστρωση ροζ χρυσού 14K, είναι εμπνευσμένα από τον έρωτα που κρατάει για πάντα. Τα νέα σχέδια σε σχήμα καρδιάς και λουκέτου, αποτυπώνουν τα αισθήματα σας και σας εμπνέουν να τα χαρίσετε στον ξεχωριστό σύντροφο της ζωής σας, εκείνον που κρατάει το κλειδί της καρδιάς σας. Οι έντονες δυναμικές γραμμές, το κόκκινο χρώμα, τα αστραφτερά κόκκινα κρύσταλλα και οι αποχρώσεις του χρυσού και ροζ χρυσού κυριαρχούν στη συλλογή Valentine’s.