Η dermagenetic διοργάνωσε SKINCARE SPECIAL EVENT αφιερωμένο στην υγεία του δέρματος

Η owner του Lab in the Box, Πόπη Αναστοπούλου, η Γενική Διευθύντρια της dermagenetic, Κωνσταντίνα Κανακοπούλου, ο Founder της dermagenetic, Άγγελος Κανακόπουλος και η Αισθητικός, Κοσμητολόγος στο Derma Care Center, Μαρία Παπαδοπούλου

Το πρωτοποριακό brand στον κλάδο της ιατρικής αισθητικής, μας έδωσε τις λύσεις που αναζητούσαμε για τη σωστή καθημερινή θεραπεία του δέρματος.

Η dermagenetic, ο ειδικός στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων με βάση την κυτταρική ενέργεια και με εξατομικευμένες φόρμουλες που ενισχύουν τους αυτόλογους μηχανισμούς κυτταρικής επιδιόρθωσης, διοργάνωσε το απόλυτο Skincare Event την Τετάρτη 22 Μαρτίου.
Η εταιρεία διαθέτει παρουσία σε 70 χώρες παγκοσμίως και ειδικεύεται 28 χρόνια στη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων που προάγουν την υγεία του δέρματος. Τα προϊόντα της dermagenetic αναπτύσσονται αποκλειστικά με βάση τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα και διεθνείς έρευνες, ώστε να επιτυγχάνουν την ενίσχυση του μικροβιώματος του δέρματος, επαναφέροντας και ρυθμίζοντας την ομοιοστασία του. Αυτές οι καινοτομίες μάλιστα σάρωσαν στα Αesthetic Awards 2023, κατακτώντας 6 βραβεία σε ισάριθμες κατηγορίες.

Από τα μυστικά ομορφιάς βασισμένα στην υγεία των κυττάρων του δέρματος, μέχρι τις λύσεις για τη σωστή και ολοκληρωμένη θεραπεία του, η επιστημονική ομάδα της dermagenetic έδωσε απαντήσεις και ενημέρωσε τους προσκεκλημένους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν on the spot αυτά τα εξαιρετικά προϊόντα. Παράλληλα, σε διαμορφωμένο beauty corner με το υπερσύγχρονο skin scanner της dermagenetic είχαν τη δυνατότητα μέσα σε λίγα λεπτά να μάθουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του δέρματός τους και να λάβουν προσωποποιημένες συμβουλές.

Ο Άγγελος Κανακόπουλος, Founder της dermagenetic, στο πλαίσιο του beauty event, δήλωσε σχετικά:
«Η dermagenetic αποτελεί ένα μοναδικό concept που από το 1995 μέχρι και σήμερα διαθέτει λύσεις του κοινού εντός και εκτός Ελλάδας. Όραμά μας είναι να δημιουργούμε προϊόντα που ενισχύουν την κυτταρική ενέργεια αποκαθιστώντας την υγεία του δέρματος. Αυτή η ενέργεια ρυθμίζει την ομοιοστασία του, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αυτόλογη επιδιόρθωση βλαβών που δημιουργούνται με το πέρασμα του χρόνου. Όλοι γνωρίζουμε πλέον το ρόλο του μικροβιώματος και τη συμβολή του στην κυτταρική ενέργεια και υγεία. Χωρίς αυτό δε θα υπήρχε ζωή στον πλανήτη μας. Τα προϊόντα που δημιουργούμε όχι μόνο το σέβονται καθ‘ ότι είναι θετικά ή αρνητικά ιονισμένα ανάλογα το πρόβλημα, αλλά το ενισχύουν διότι δρουν βιομιμιτικά.»