Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει Έλληνα για τον επόμενο James Bond

Παρά τις αυτοπροτάσεις πολλών γνωστών και καταξιωμένων ηθοποιών να παίξουν τον νέο 007, ακόμα δεν υπάρχει μια επίσημη ανακοίνωση για το ποιος μπορεί να είναι ο νέος James Bond.

Ωστόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει Έλληνα για τον επόμενο James Bond. Ο γνωστός επαγγελματίας τενίστας, 4ος στην παγκόσμια κατάταξη που σήμερα θεωρείται ο καλύτερος Έλληνας αντισφαιριστής όλων των εποχών, καθώς είναι και ο μοναδικός Έλληνας ο οποίος έχει φτάσει σε τελικό Γκραν Σλαμ, έκανε μια ανάλογη δημοσίευση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

“Παιδιά, πέρα από την πλάκα, ο επόμενος James Bond πρέπει να είναι Έλληνας“, γράφει ο γνωστός Έλληνας επαγγελματίας αντισφαιριστής. Ποιος Έλληνας άραγε μπορεί να ερμηνεύσει τον πράκτορα 007;

Πάραυτα, για την ιστορία, φαίνεται να υπάρχει ένας Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος σύμφωνα με φήμες αρνήθηκε τον ρόλο του James Bond. Λόγος για τον Γιώργο Φούντα, γνωστός από την ταινία Στέλλα, όπου ακούγεται μια από τις πιο γνωστές φράσεις του Ελληνικού κινηματογράφου: “Στέλλα φύγε, κρατάω μαχαίρι“.

Όταν του έγινε πρόταση να παίξει όμως τον πράκτορα 007, ο Φούντας ήταν αδιάφορος και σκέφτηκε να απορρίψει τον ρόλο χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο Φιλοποίμην Φίνος, μέσω της εταιρίας του οποίου είχε γίνει η πρόταση, τον έπεισε τελικά να δεχτεί και να κάνει τα απαραίτητα δοκιμαστικά. Στο τέλος της οντισιόν είχαν απομείνει ο Γιώργος Φούντας και ο George Lazenby. Ο Έλληνας ηθοποιός έχασε τον ρόλο του πιο διάσημου κινηματογραφικού πράκτορα, επειδή απλά δήλωσε στους παραγωγούς ότι δε θα προλάβαινε να μάθει αγγλικά μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Ωστόσο δεν υπάρχουν αναφορές στον ξένο τύπο σχετικά με τις παραπάνω πληροφορίες. Ούτε πολλές πηγές οι οποίες μπορούν να στηρίξουν το δημοσίευμα, άρα τα γεγονότα σχετικά με το πόσο κοντά έφτασε ο Γιώργος Φούντας να γίνει ο James Bond όταν ο Sean Connery αποφάσισε να σταματήσει να ενσαρκώνει τον James Bond, μπορεί να είναι απλά φήμες και να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το σίγουρο όμως είναι πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει Έλληνα για τον επόμενο James Bond.

Πηγές
Χρήστος Αρφάνης
Ο Χρήστος Αρφάνης (αγγλικά: Christos Arfanis) γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, Ελλάδα. Είναι Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος - μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος - και παραγωγός ταινιών, καθώς επίσης και αρθρογράφος ψυχαγωγίας. Άρθρα του για τον Κινηματογράφο δημοσιεύονται στην Πολιτιστική στήλη του Επιστημονικού Περιοδικού του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του 6ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου» (Anatomy Crime and Horror International Film Festival) και του 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μαραθώνιος ταινιών (Athens Marathon International Film Festival). Δραστηριότητες: 2023 - σήμερα Μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος 2022 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Say Yes to the Press (website + digital magazine) 2020 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Entertainment News Greece (website) 2021 - 2023 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Art News by Glass Tee (website) 2020 - 2022 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Three Pixels Lab (website).