Sonos… The Sound of Excellence!

Η Sonos διαθέτει εξαιρετικά ευέλικτα και έξυπνα ηχεία που ανταποκρίνονται και στις πιο μεγάλες προσδοκίες!

 

Sonos – Roam SL για unlimited μουσικές περιπέτειες

Το Roam SL είναι το εξαιρετικό φορητό ηχείο της Sonos που μπορείτε να το πάρετε μαζί σας οπουδήποτε.

 

To Roam SL προσφέρει απίστευτο ήχο για το μέγεθός του, μπαταρία που διαρκεί, εύκολη εγκατάσταση και καινοτόμες λειτουργίες σε συνδυασμό με κορυφαίο, ανθεκτικό και φορητό σχεδιασμό.

Απολαυστική εμπειρία ήχου

Το Sonos – Roam SL έχει να προσφέρει πολλά…

• Music streaming και όχι μόνο από τις αγαπημένες σας υπηρεσίες.

• Απολαύστε εκπληκτικό ήχο στο σπίτι και εν κινήσει με αυτό το ελαφρύ φορητό ηχείο για εξωτερικούς χώρους.

• Απολαύστε ώρες μουσικής, ραδιόφωνο, audiobooks και πολλά άλλα από όλες τις αγαπημένες σας υπηρεσίες χάρη στη μεγάλης διάρκειας επαναφορτιζόμενη μπαταρία του Roam SL.

• Ακούστε στο σπίτι με WiFi και ελέγξτε εύκολα τον ήχο με την εφαρμογή Sonos και το Apple AirPlay 2.

• Χρησιμοποιήστε το Bluetooth®, όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού.

• Κάντε stream από όλες τις αγαπημένες σας υπηρεσίες μέσω WiFi στο σπίτι και μέσω Bluetooth εν κινήσει.

• Προσθέστε περισσότερα ηχεία Sonos στο σπίτι σας για ακρόαση σε διαφορετικούς χώρους.

• Ο αδιάβροχος σχεδιασμός με αντοχή στην πτώση έχει βαθμολογία IP67 και μπορεί να βυθιστεί σε ένα μέτρο νερού για έως και 30 λεπτά.

• Απολαύστε έως και 10 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής και φορτίστε εύκολα το Roam SL με οποιονδήποτε ασύρματο φορτιστή Qi ή τον προσαρμοσμένο ασύρματο φορτιστή Sonos Roam SL.

Ακόμη μπορείτε να…
… συνδεθείτε με το υπόλοιπο Sonos σύστημα στο σπίτι μέσω WiFi και μεταβείτε αυτόματα σε Bluetooth όταν λείπετε.

…συνεχίσετε την εξερεύνηση με έως και 10 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση και έως και 10 ημέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενεργοποιήστε τη ρύθμιση Εξοικονόμηση Μπαταρίας, ώστε το ηχείο σας να απενεργοποιείται πλήρως όταν δεν χρησιμοποιείται.

… τοποθετήσετε το Roam SL κατακόρυφα ή οριζόντια για πρόσθετη σταθερότητα σε ανώμαλες επιφάνειες σε εξωτερικούς χώρους.

Sonos Move: το πανίσχυρο, φορητό, έξυπνο ηχείο με WiFi και Bluetooth

Ο εξαιρετικός ήχος, το απίστευτα βαθύ μπάσο και ένα ευρύ, ισχυρό ηχητικό πεδίο γεμίζουν με μουσική ακόμα και τους εξωτερικούς χώρους όπως το μπαλκόνι ή την αυλή του σπιτιού σας.

Το Move υποστηρίζει περισσότερες από εκατό υπηρεσίες streaming, φωνητικούς βοηθούς (στις περιοχές όπου είναι διαθέσιμοι), AirPlay2 και πολλά περισσότερα, αποδίδοντας εξαιρετικό ήχο που βελτιστοποιείται αυτόματα ανάλογα με τον χώρο στον οποίο βρίσκεται.

 

Simply the best!

  • Το Sonos Move είναι ένα ανθεκτικό, έξυπνο ηχείο με μπαταρία που σας προσφέρει εξαιρετικό ήχο σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
  • Η κομψή σχεδίαση του Move ταιριάζει διακριτικά στο σπίτι σας και στον τρόπο ζωής σας. Το ηχείο εντάσσεται ομαλά στο εσωτερικό ή εξωτερικό περιβάλλον και σας προσφέρει εξαιρετικό ήχο χωρίς να σας αποσπά την προσοχή.
  • Το εξωτερικό του περίβλημα είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες παρέχοντας προστασία IP56 από πτώσεις, σκόνη, υγρασία, βροχή, χιόνι κλπ. Το περίβλημα του ηχείου στα χρώματα Lunar White και Shadow Black είναι επίσης ανθεκτικό σε ακτίνες UV, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται όλη την ημέρα χωρίς να υπερθερμαίνεται.
  • Το Move έχει αυτονομία μπαταρίας έως 11 ώρες.

 Εξαιρετικός ήχος μέσα και έξω από το σπίτι

  • …με δύο Class-D ψηφιακούς ενισχυτές, βελτιστοποιημένους για να ταιριάζουν με τους οδηγούς φωνής και την ακουστική αρχιτεκτονική
  • …με ένα mid-woofer 5” για πιστή αναπαραγωγή μεσαίων συχνοτήτων και βαθύ, πλούσιο μπάσο και με ένα ειδικά σχεδιασμένο tweeter για ευκρίνεια στις υψηλές συχνότητες.
  • … με τεχνολογία Automatic Trueplay που βελτιστοποιεί αυτόματα τον ήχο ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο τοποθετείται το ηχείο, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

WiFi στο σπίτι, Bluetooth εκτός σπιτιού:

  • Κάντε stream μέσω WiFi όταν βρίσκεστε στο σπίτι. Μεταβείτε σε λειτουργία Bluetooth όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού.
  • Με Bluetooth audio streaming, μπορείτε να ακούτε απευθείας από το κινητό σας στο ηχείο Move.

Ελευθερία επιλογής στον χειρισμό του ηχείου:

Το ηχείο Move έχει ενσωματωμένους φωνητικούς βοηθούς Google Assistant και Amazon Alexa (στις χώρες όπου διατίθενται αυτές οι υπηρεσίες). Όταν είναι συνδεδεμένο στο WiFi του σπιτιού σας, μπορείτε να ακούσετε μουσική, να τσεκάρετε τα νέα, να βάλετε αφύπνιση, να ζητήσετε πληροφορίες και πολλά περισσότερα, χρησιμοποιώντας τη φωνή σας.

Με το Sonos Move μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερες από 100 υπηρεσίες streaming μέσω της εύχρηστης εφαρμογής Sonos App, μέσω της φωνής σας, του AirPlay 2, ή ακόμα και απευθείας από τις μουσικές πλατφόρμες (spotify, tidal, Apple Music κλπ).

Με το Sonos Radio, ακούτε χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς από ολόκληρο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

info

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.damkalidis.gr/sonos